شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

همایش دوچرخه سواری همیاران پلیس در آبشار تهران

۱۱ مهر, ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۶

همایش دوچرخه سواری همیاران پلیس در آبشار تهران

اقتصادتهران: ششمین همایش بزرگ دوچرخه سواری ویژه همیاران پلیس با عنوان حمل و نقل پاک به مناسبت نکوداشت هفته نیروی انتظامی، در آبشار تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، فسایی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۲۲ در این خصوص گفت: در این همایش که برای ششمین سال متوالی و در راستای ترویج فرهنگ استفاده از وسیله نقلیه سازگار با محیط زیست برگزار می‌شود، دوچرخه سواران همزمان با هفته ناجا مسیر مسابقه را در آبشار تهران رکاب خواهند زدند.

وی یادآور شد: این همایش در ششمین روز از هفته نیروی انتظامی به میزبانی پلیس راهور و شهرداری منطقه در هفته ناجا و با مشارکت آموزش و پرورش برگزار می‌شود و در کنار مسابقه دوچرخه سواری، حرکات نمایشی در رشته دوچرخه سواری به صورت حرفه‌ای برگزار می‌شود. در پایان این مراسم به ۵۰ نفر از شرکت کنندگان در این مسابقه، یک دوچرخه به قید قرعه اهدا خواهد شد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها