چهارشنبه, ۲۲ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

بیمه اتکایی ایرانیان ۲۰۰ ریال سود تقسیم کرد

۲۴ اسفند, ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۶

بیمه اتکایی ایرانیان ۲۰۰ ریال سود تقسیم کرد

 

اقتصادتهران: مجمع عمومی عادی سالیانه بیمه اتکایی ایرانیان روز یکشنبه ۲۲ اسفند با حضور ۳۵/۷۷ درصد صاحبان سهام در محل دانشگاه خاتم برگزار شد.

به گزارش اقتصادتهران، مجمع عمومی عادی سالیانه بیمه اتکایی ایرانیان همزمان با دوازدهمین سالروز تاسیس این شرکت برای رسیدگی و تصویب عملکرد حساب های سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۰ در روز یکشنبه ۲۲ اسفند با حضور ۳۵/۷۷ درصد صاحبان سهام در محل دانشگاه خاتم برگزار شد.

بنابر این گزارش، در آغاز جلسه سید محمد آسوده، مدیرعامل بیمه اتکایی ایرانیان گزارش عملکرد و حساب های یکسالۀ شرکت را ارائه کرد که پس از قرائت گزارش حسابرسی مورد بررسی و تصویب سهامداران قرار گرفت. بر اساس این گزارش ها سود هر سهم شرکت در دوره رسیدگی ۹۵۹ ریال بود که مجمع عمومی با پرداخت ۲۰۰ ریال سود به ازای هر سهم به سهامداران و تخصیص مابقی برای تقویت بنیه مالی و افزایش سرمایه شرکت موافقت کرد.

لازم به ذکر است سهامداران، درمجمع عمومی فوق العادۀ شهریور ۱۴۰۰ با افزایش ۱۰۰ در صدی افزایش سرمایه موافقت کرده بودند که ۳۰ در صد آن در همان دوره انجام شد و ۷۰ درصد افزایش باقیمانده به هیأت مدیره شرکت تفویض گردید تا طی ۲ سال به اجرا در آید. سرمایه شرکت در حال حاضر ۵،۲۰۰ میلیارد ریال است که با توجه سود انباشته موجود به زودی بخش دوم افزایش سرمایه نیز انجام خواهد شد.

گفتنی است که محمد کریمی دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران نیز در این جلسه حضور داشت.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها