پنجشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران
بررسی آخرین وضعیت عملکرد و برنامه‌های توسعه‌ای بیمه آرمان
2508

در بازدید مهدی جهانگیری، رئیس گروه مالی گردشگری، به همراه مدیران ارشد این مجموعه و بانک گردشگری از ستاد مرکزی بیمه آرمان، آخرین وضعیت عملکرد و برنامه‌های توسعه‌ای شرکت بررسی شد.

به گزارش اقتصادتهران، در این نشست، مجید قلی‌پور مدیرعامل بیمه آرمان با ارائه گزارشی از عملکرد شرکت، از ثبت ۷۶ میلیارد تومان سود خالص، بهبود شاخص‌های مالی، ارتقای توانگری مالی و اجرای برنامه‌های اصلاحی خبر داد. وی همچنین اقدامات انجام‌شده در حوزه تحول دیجیتال از جمله توسعه سامانه‌های هوشمند، هاب درمانی متمرکز، هوش تجاری (BI) و خدمات غیرحضوری «آرمان ۲۴» را تشریح کرد و کاهش شکایات مشتریان را از نتایج این اقدامات دانست.

مهدی جهانگیری نیز ضمن قدردانی از مدیران و کارکنان، بر تداوم مسیر تحول، توسعه سهم بازار، توانمندسازی سرمایه انسانی، بهبود عملکرد مالی و افزایش سرمایه شرکت تأکید کرد. وی همچنین با اشاره به شرایط کشور، نقش بخش خصوصی را

در توسعه اقتصادی مهم ارزیابی کرد و خواستار ثبت کارنامه‌ای موفق برای بیمه آرمان در دوره جدید مدیریت گروه مالی گردشگری شد.

 

 


دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.