پنجشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران
آمادگی مدارس دولتی منطقه یک برای با آغاز سال تحصیلی
1969

همزمان با آماده‌سازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید، ۳۰۰ تخته پرچم جمهوری اسلامی ایران در مدارس دولتی منطقه یک توزیع شد تا فضای آموزشی منطقه با جلوه‌های هویت ملی آراسته شود.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، احسان خیراتیان صفایی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک، با اعلام این خبر گفت: در راستای فضاآرایی و آماده‌سازی مدارس برای استقبال از مهر و ایجاد محیطی بانشاط برای دانش‌آموزان، ۱۰۰ تخته پرچم یک در چهار متر ویژه میله‌های پرچم و ۲۰۰ تخته پرچم در ابعاد ۷۰ در ۱۲۰ سانتی‌متر در مدارس دولتی سطح منطقه توزیع شد.

وی افزود: این طرح با محوریت اداره زیباسازی منطقه یک و با هدف ارتقای جلوه‌های بصری مدارس، آماده‌سازی محیط‌های آموزشی برای آغاز سال تحصیلی و تقویت جلوه‌های هویت ملی در فضاهای آموزشی اجرا شده است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه یک خاطرنشان کرد: فضاآرایی و آماده‌سازی محیط مدارس در آستانه بازگشایی، با هدف فراهم‌سازی فضایی مناسب، شاداب و متناسب با حضور دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید انجام می‌شود.


دیدگاه خود را بنویسید

  • پستی یافت نشد.