اقتصادتهران: با هدف آشنایی هرچه بیشتر علاقه مندان به علم نجوم، مرکز علوم و ستاره شناسی تهران اقدام به برگزاری دوره های آموزشی نجوم نموده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، امیرحسین چیذری مدیر مرکز علوم و ستاره شناسی تهران با اعلام این خبر اظهار کرد: این مرکز در دوره های آموزشی از روش ها و ایده های نوین و مؤثر در زمینه نجوم استفاده کرده و هر فصل را با توجه به احساس نیاز و درخواست های مکرر مخاطبان ارائه می کند تا علاقه مندان در گروههای سنی مختلف با شیوه ها و ابزارهای تئوری و عملی ستاره شناسی آشنا شوند.
وی گفت: در ترم پاییز، دوره های آموزشی تئوری و کارگاهی شامل نجوم مقدماتی ۱ و۲، کیهان شناسی۱و۲، فیزیک کوانتوم، ساختار زمین در کیهان، کارگاه نجوم رصدی برای بزرگسالان و نجوم کودکان ۱و۲ برای گروه سنی ۷ تا ۱۳ برگزار می شود.
چیذری تصریح کرد: در این ترم دوره های المپیاد فیزیک و ریاضی نیز برای دانش آموزان برگزار می شود.
مدیر مرکز علوم و ستاره شناسی تهران افزود: این دوره ها به صورت ترمی به مدت ۲ ماه از مهرماه برگزار می شود.
دیدگاه ها بسته هستند.