اقتصادتهران: کاندیدای شهرداری تهران با اشاره به نقاط ضعف در حوزه مدیریت شهری گفت: تعداد پرسنل شهرداری چهار برابر حد نیاز است و ۸۰ درصد از منابع شهرداری از محل درآمدهای ناپایدار تامین می شود.
به گزارش مهر، محمدعلی نجفی یکی از کاندیداهای شهرداری تهران در جریان ارائه برنامه های خود در حوزه مدیریت شهری اظهار کرد: در حال حاضر پرسنل شهرداری چهار برابر حد نیاز است و این در حالی است که شهری همانند لندن که جمعیت آن معادل تهران است ۱۵ هزار پرسنل دارد ولی شهرداری تهران هم اکنون ۶۳ هزار و ۶۰۰ پرسنل دارد ضمن اینکه آمایش منابع انسانی در شهرداری وجود ندارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در مناطق مختلف شهرداری تهران آمایشی در حوزه منابع انسانی وجود ندارد، گفت: به طور مثال در یک منطقه همانند منطقه ۱۸ ما با کمبود نیروی شهرداری مواجه هستیم اما در بعضی مناطق با انبوهی از پرسنل رو به رو هستیم.
نجفی همچنین به سلامت اداری شهرداری اشاره کرد و گفت: این موضوع نیز به شدت زیر سوال است و به دلیل تخلفات عده ای قلیل شهروندان اعتمادشان به شهرداری کمتر شده است.
کاندیدای شهرداری تهران ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات شهرداری در حوزه برنامه ریزی و اجرای آن است چرا که در این بخش بسیار ضعیف عمل کرده است و در برنامه های مختلف پنج ساله به طور متناوب ۳۰ الی ۵۰ درصد از برنامه ها عقب هستیم.
دیدگاه ها بسته هستند.