شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران
بانک مسکن ضمانت انتشار صکوک مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت را بر عهده گرفت
3807

معاون مدیرعامل بانک مسکن در امور اعتباری از تأمین مالی شرکت سرمایه‌گذاری مسکن پردیس از طریق انتشار اوراق صکوک مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت خبر داد و این اقدام را گامی مؤثر در بهره‌گیری از ابزارهای نوین بازار سرمایه و متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی بخش مسکن دانست.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن، «سعیدرضا کوهی» با اشاره به سیاست‌های کلان بانک در زمینه حمایت از شرکت‌های تابعه و رونق‌بخشی به پروژه‌های ساختمانی اظهار داشت: بانک مسکن در راستای اجرای شیوه‌های نوین تأمین مالی و هم‌افزایی میان بازار پول و سرمایه، برای نخستین بار، پذیرش رکن ضامن را برای انتشار صکوک مرابحه کوچک و کوتاه‌مدت به درخواست شرکت سرمایه گذاری مسکن پردیس(سهامی عام) و از شرکت‌های تابعه بانک مسکن اجرایی کرد.

معاون مدیرعامل بانک مسکن در امور اعتباری، انتشار این اوراق را نقطه عطفی در تأمین سرمایه در گردش پروژه‌ها برشمرد و تأکید کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های بازار سرمایه در کنار سایر ابزارهای تامین مالی بخش ها، علاوه بر کاهش فشار بر منابع نقدینگی، بستری شفاف، چابک و کارآمد را برای پیشبرد طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای مجموعه شرکت‌های تابعه بانک مسکن فراهم می‌آورد.

کوهی در پایان ابراز امیدواری کرد که این مدل تأمین مالی موفق، به‌عنوان الگویی پایدار در سایر شرکت‌های تابعه و پروژه‌های بخش مسکن و ساختمان گسترش یابد.


دیدگاه خود را بنویسید

  • پستی یافت نشد.