اقتصادتهران: جذب مشتریان ممتاز و سود آور و ارائه طرحهای خلاقانه باید در اولویت کاری همکاران شعب بانک اقتصاد نوین قرار بگیرد.
مدیرعامل بانک اقتصادنوین درجمع کارکنان سرپرستی و شعب منطقه ۶ استانهای این بانک در شهر کرمان، ارزش آفرینی برای مشتریان را اولویت اول بانک اقتصادنوین دانست و گفت: جذب مشتریان ممتاز و سود آور و ارائه طرحهای خلاقانه باید در اولویت کاری همکاران شعب ما قرار بگیرد.
به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، علیرضا بلگوری مدیرعامل این بانک، در جمع مسئولان و کارکنان این سرپرستی، با اشاره به اهمیت مشتری و تکریم ایشان اظهار داشت: سازمانها زمانی میتوانند به صورت پایدار رشد و توسعه پیدا کنند که منافع تمامی ذینفعان در آنها تامین شود و در این راستا تمامی تلاشها باید در مسیری سوق داده شود که انجام هرگونه عملیاتی با مشتریان مبتنی بر سود طرفین باشد.
وی بر توسعه محصولات و خدمات بانک در راستای فراهم آوردن امکانات و تسهیلات بیشتر برای مشتریان تاکید و خاطر نشان کرد: شعب بانک به عنوان یکی از مهمترین نقاط تماس بانک با مشتریان نقش بسیار مهمی در شناسایی نیاز مشتریان دارند و باید خدمات ویژهای را برای مشتریان ممتاز و سود آور ارائه نمایند.
بلگوری، واکنش سریع، صحیح و حرفهای نسبت به شرایط متغیر محیطی را بسیار حیاتی دانست و گفت برای تحقق این مهم باید روحیه مطالبهگری در همکاران شعب بانک افزایش یابد و واحدهای ستادی نیز با سرعت و صراحت بیشتری پاسخگوی مطالبات همکاران شعب و سرپرستیها باشند.
وی در ادامه ضمن تشریح منابع درآمدی بانکها اظهار داشت: در شرایط فعلی اولویت ما افزایش سهم درآمدهای کارمزدی و غیر مشاع از کل درآمدهای بانک است و به دنبال آن هستیم تا با استفاده از ظرفیت شرکتهای گروه اقتصادنوین نظیر شرکتهای بیمه نوین، تامین سرمایه نوین، پرداخت نوین و صرافی اقتصادنوین، ضمن ایجاد هم افزایی، طیف جامعی از خدمات پولی و بانکی با کیفیت را به مشتریان ارائه دهیم.
خاطر نشان میسازد این ششمین سفر علیرضا بلگوری در شش هفته اخیر برای دیدار با همکاران شعب و سرپرستیهای مناطق استانها بود که در آن علاوه بر جمعی از مدیران ارشد بانک اقتصادنوین کریمخان زند مدیرعامل شرکت بیمه نوین، معدل مدیرعامل شرکت پرداخت نوین، خورسند مدیرعامل شرکت خدمات و پشتیبانی بانک اقتصادنوین و سیفی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری عمران و توسعه پایدار ایرانیان نیز حضور داشتند.
دیدگاه ها بسته هستند.