شنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

احداث یک مرکز درمانی در مینوشهر با همکاری دانشگاه تهران

۱۳ اسفند, ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۰

احداث یک مرکز درمانی در مینوشهر با همکاری دانشگاه تهران

اقتصادتهران: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند از احداث یک کلینیک درمانی با همکاری دانشگاه تهران در مینوشهر خبر داد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، «علی زارعی» رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل این سازمان، در حاشیه نشست شورای دانشگاه تهران در مینوشهر، بیان کرد: پیرو تفاهم‌نامه‌ای میان سازمان منطقه آزاد اروند و دانشگاه تهران، مقرر شد تا در راستای توسعه مینوشهر یک مرکز درمانی در راستای بهره‌مندی در این شهر احداث این منطقه قرار گیرد.

وی یادآورد شد: بر همین اساس، در نشست شورای دانشگاه تهران، این نوید داده شد تا کار احداث این مرکز درمانی در مینوشهر دنبال  و به سرانجام برسد تا در آینده بتوانیم یک کلینیک درمانی را برای مردمان این خطه فراهم آوریم.

زارعی تصریح کرد: همچنین مقرر شد تا از ظرفیت‌های دانشگاه تهران در موضوعات مرتبط با توسعه کشاروزی دانش بنیان، شیلات، دامپزشکی بهره‌مند شویم که این موضوع می‌توان زمینه ساز رخدادهای خوبی برای منطقه و مردم اروند در مینوشهر  باشد.

 

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها