اقتصادتهران: معاون امور خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۶ با اشاره به خدمات ارائه شده از سوی این معاونت در مرز شلمچه گفت: بحث نگهداشت و پاکیزه سازی محور مواصلاتی شلمچه تا درب ورودی منطقه آزاد اروند به طول ۱۴ کیلومتر به عهده معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۶ گذاشته شده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، افشین خدامی تصریح کرد: در همین راستا ۱۳۰ کارگر رفت و روب در ۳ شیفت کاری ۸ ساعته به فعالیت مشغول بوده تا نظافت موکب شهید همدانی به خوبی حاصل شود.
او با بیان اینکه ۶۰ عدد مخزن جمع آوری زباله در طول محور خصوصا مقابل موکبها جانمایی شده است، اضافه کرد: ۳ دستگاه خودرو ایسوز و جمع آوری زباله و ۲ دستگاه خودروی واترجت جهت شستشوی مخازن و المان های مسیر و همچنین یک دستگاه خودرو گشت به منظور پاکسازی هرچه بهتر محوطه در نظر گرفته شده است.
معاون امور خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۶ با اشاره به وجود ۱۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در محدوده موکب شهید همدانی توضیح داد: ۳۰ کارگر نیز در ۳ شیفت کاری به نظافت و پاکیزه سازی این سرویس ها مشغول هستند.
دیدگاه ها بسته هستند.