چهارشنبه, ۸ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

همسطح سازی و اصلاح دریچه ها در تقاطع جمالزاده – بلوار کشاورز

۲۳ دی, ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲

همسطح سازی و اصلاح دریچه ها در تقاطع جمالزاده – بلوار کشاورز

اقتصادتهران: معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۶ از همسطح سازی و اصلاح دریچه ها در تقاطع جمالزاده – بلوار کشاورز خبر داد و گفت: نشست دریچه های جمع آوری آب های سطحی موجود در محل موجب مشکلات ترافیکی برای شهروندان شده بود، که بر همین اساس نسبت به اصلاح و همسطح سازی دریچه های مذکور و رفع موانع موجود اقدام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، سید رامین حسینی نژاد تصریح کرد: تمام دریچه های جمع آوری آب های سطحی موجود در تقاطع بررسی و دریچه هایی که دچار افتادگی شده بود اصلاح شده است.

حسینی نژاد همچنین از اجرای عملیات لکه گیری در محدوده خیابان انقلاب خبر داد و گفت: به جهت سهولت در تردد شهروندان، نسبت به اجرای عملیات لکه گیری دستی و اصلاح و مرمت محل حفاری چاله های فاضلاب در خیابان انقلاب اسلامی اقدام شد.

معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۶ ضمن تشکر از همکاری و بردباری شهروندان، توضیح داد: عملیات عمرانی مذکور شامل ۶۷ مورد حفاری فاضلابی بودکه به اتمام رسید.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها