اقتصادتهران: معاون امورشهری و فضای سبز شهرداری منطقه ۶ از نقاشی دیواری بیش از ۵ هزار مترمربع از دیوارهای قلب تهران طی یک ماه گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، افشین خدامی با اشاره به طرح زیباسازی منطقه برای فصل پاییز گفت: بر این اساس بیش از ۲ هزارمترمربع از جداره های داخلی و بیرونی دیوار مدارس نقاشی شد.
او در ادامه به دیوارنگاری ضلع شمالی میدان فاطمی اشاره کرد و گفت: بر این اساس بیش از ۲۰۰ مترمربع از دیواره های این میدان و ۲۷۵ مترمربع از دیواره های خیابان فاطمی روبروی متروی جهاد به منظور تلطیف فضای شهری نقاشی شد.
خدامی در ادامه به نقاشی ۳۱۱ مترمربع از دیوارهای خیابان قرنی تقاطع پل کریم خان اشاره و اضافه کرد: دیوارهای بوستان رفتگر نبش بزرگراه شهید چمران به متراژ ۵۰ مترمربع، میدان هفت تیر در ابتدای اتوبان مدرس به متراژ ۲۰۰ متر مربع و بلوار کشاورز تقاطع خیابان کارگر به متراژ ۴۰۰ مترمربع رنگ آمیزی شد.
معاون امورشهری و فضای سبز شهرداری منطقه ۶ همچنین از اتمام طراحی و اجرای نقاشی دیواری متروی میرزای شیرازی به متراژ ۱۳۰۰ متر مربع خبر داد و گفت: نقاشی دیواری خیابان شهید بهشتی تقاطع بزرگراه مدرس نیز در دست اقدام است.
خدامی همچنین به نورپردازی دیوارهای خیابان انقلاب به مناسبت هفته وحدت خبر داد و گفت: بر این اساس دیوارهای یکی از ساختمان های بزرگ میدان انقلاب به صورت نمایشی نورپردازی شد.
دیدگاه ها بسته هستند.