دوشنبه, ۶ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

مناسب سازی ۸۰ نقطه از معابر سطح ناحیه هفت در منطقه دو

۲۵ مهر, ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۶

مناسب سازی ۸۰ نقطه از معابر سطح ناحیه هفت در منطقه دو

اقتصادتهران: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه دو از اجرای طرح مناسب سازی معابر سطح ناحیه هفت منطقه دو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، حمید رضا رنجبر با اعلام این خبر گفت: این مناسب سازی با هدف استفاده و بهره مندی  افراد کم توان و به منظور ایجاد شهری امن و مناسب جهت تردد کلیه اقشار جامعه به خصوص سالمندان، کودکان و معلولین در دستور کار معاونت حمل و نقل وترافیک شهرداری منطقه دو قرار گرفت.

رنجبر گفت: اجرای همسطح سازی، نصب سنگ دال و پل فلزی همسطح بر روی انهار و همچنین حذف موانع فیزیکی و اجرای کف سازی در بیش از ۸۰ نقطه از معابر اصلی سطح ناحیه ۷ انجام شده است.

 وی افزود: با اجرای طرح مناسب سازی معابر سطح ناحیه هفت منطقه دو گام موثری جهت بهرمندی کلیه افراد جامعه از فضاهای شهری برداشته شده است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها