سه‌شنبه, ۷ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

صادرات رب گوجه تا پایان آبان بلامانع است

۱۲ آبان, ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۶

صادرات رب گوجه تا پایان آبان بلامانع است

اقتصادتهران: صادرات رب گوجه فرنگی در بسته بندی و احجام مختلف با رعایت سایر ضوابط و مقررات مربوطه تا پایان آبان ماه جاری بلامانع است. 

به گزارش مهر، سعید عباسپور مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات در نامه‌ای به شامانی مدیرکل دفتر صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران صادرات رب گوجه فرنگی تا پایان ماه جاری را بلامانع اعلام کرد.

در این نامه آمده است: به پیوست تصویب‌نامه شماره ۶۰.۱۹۲۱۱۲ مورخ ۱۳۹۹.۸.۱۰ معاون بازرگانی داخلی وزارت متبوع و نامه شماره ۹۹.۵۰۰.۴۷۲۲ مورخ ۱۳۹۹.۸.۶ معاونت توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی – وزارت جهاد کشاورزی در خصوص «صادرات رب گوجه فرنگی» ارسال و به اطلاع می‌رساند: صادرات رب گوجه فرنگی در بسته بندی و احجام مختلف با رعایت سایر ضوابط و مقررات مربوطه تا پایان آبان‌ماه جاری بلامانع است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها