اقتصادتهران: در مرداد ماه ۱۳۹۷ عدد شاخص کل برای خانوارهای شهری (۱۰۰=۱۳۹۵) به ۱۲۷.۶ رسید که نسبت به ماه قبل ۵.۱ درصد افزایش نشان میدهد.
به گزارش مرکز آمار ایران، در مرداد ماه ۱۳۹۷ عدد شاخص کل برای خانوارهای کشور (۱۰۰=۱۳۹۵) به ۱۲۷.۷ رسید که نسبت به ماه قبل ۵.۲ درصد افزایش نشان می دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور مربوط به استان کهگیلویه وبویراحمد با ۹.۵ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان مازندران با ۴.۰ درصد افزایش است.
درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای کشور ۱۹.۳ درصد است.
بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان همدان (۲۳.۲ درصد) و کمترین آن مربوط به استان هرمزگان (۱۴.۷ درصد) است. یعنی خانوارهای ساکن استان همدان به طور متوسط ۳.۹ درصد بیشتر از میانگین کل کشور و خانوارهای ساکن استان هرمزگان به طور متوسط ۴.۶ درصد کمتر از میانگین کل کشور نسبت به مرداد ۱۳۹۶ برای خرید یک «مجموعه کالا و خدمات یکسان» هزینه کرده اند.
نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه ۱۳۹۷ برای خانوارهای کشور به عدد ۹.۷ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان کرمانشاه (۱۲.۵ درصد) و کمترین آن مربوط به استانهای بوشهر و سیستان وبلوچستان (۷.۴ درصد) است.
شکاف نرخ تورم دوازده ماهه استان ها در مرداد ماه ۵.۱ درصد است که نسبت به ماه قبل ۰.۲ واحد درصد کاهش نشان می دهد.
در مرداد ماه ۱۳۹۷ عدد شاخص کل برای خانوارهای شهری (۱۰۰=۱۳۹۵) به ۱۲۷.۶ رسید که نسبت به ماه قبل ۵.۱ درصد افزایش نشان می دهد.
در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای شهری مربوط به استان کهگیلویه وبویراحمد با ۹.۸ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان مازندران با ۴.۰ درصد افزایش است.
درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای شهری کشور ۱۹.۴ درصد است.
بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای شهری مربوط به استان همدان (۲۴.۴ درصد) و کمترین آن مربوط به استان هرمزگان (۱۴.۲ درصد) است، یعنی خانوارهای ساکن استان همدان به طور متوسط ۵.۰ درصد بیشتر از میانگین کل کشور و خانوارهای ساکن استان هرمزگان به طور متوسط ۵.۲ درصد کمتر از میانگین کل کشور نسبت به مرداد ۱۳۹۶ برای خرید یک «مجموعه کالا و خدمات یکسان» هزینه کرده اند.
نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه ۱۳۹۷ برای خانوارهای شهری به عدد ۹.۸ درصد رسید.
بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان های همدان (۱۳.۴ درصد) و کمترین آن مربوط به استان کهگیلویه وبویراحمد (۷.۶ درصد) است. شکاف نرخ تورم دوازده ماهه استان ها در مرداد ماه ۵.۸ درصد است که نسبت به ماه قبل ۰.۲ واحد درصد افزایش نشان می دهد.
دیدگاه ها بسته هستند.