دوشنبه, ۶ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

تسهیلات تشویقی بخشودگی جرائم دیر کرد عوارض نوسازی در منطقه دو

۲۷ مهر, ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰

تسهیلات تشویقی بخشودگی جرائم دیر کرد عوارض نوسازی در منطقه دو

اقتصادتهران: شهردار منطقه دو از برنامه‌ریزی برای اجرای تسهیلات تشویقی بخشودگی جرائم دیر کرد عوارض نوسازی در منطقه دو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، عزیز اله نظری شهردار منطقه دو با اعلام این خبر گفت: برنامه ریزی برای اجرای تسهیلات تشویقی بخشودگی جرائم دیر کرد عوارض نوسازی در منطقه دو انجام شده و در تلاش هستیم در خصوص درآمدهای پایدار و چگونگی کسب این در آمدها با برنامه‌ریزی و هدفمند پیش برویم.

نظری گفت: عوارض پایدار مهمترین منابع درآمدی شهرداری است که می تواند از طریق آن خدمات گسترده‌ای را در زمینه های توسعه و عمران شهری، خدمات شهری، فضای سبز، نگهداشت شهر، فرهنگی و… به ساکنان محله‌ها ارائه کند. فیش های این عوارض هر سال بین ساکنان توزیع می شود.

وی در ادامه افزود: با عنایت به مصوبه تسهیلات تشویقی منتهی به تاریخ ۹۵/۰۹/۳۰ به منظور برخورداری آن دسته از شهروندان گرامی شهر تهران که به هردلیلی تا کنون نسبت به پرداخت عوارض نوسازی مربوط به ملک خود اقدام ننموده و دارای معوقه و جریمه می باشند تا تاریخ ۹۵/۰۹/۳۰ فرصت داده شده تا ضمن پرداخت عوارض نوسازی منتهی به ۲۹/۱۲/۹۵ از تخفیف ۵۰% مبلغ جریمه تأخیر تأدیه برخوردار شوند.توضیح اینکه در این فرآیند فیش گیری عوارض نوسازی املاک بدهکار  بصورت توأم با عوارض سال جاری انجام می‌گیرد و مراتب از طریق اطلاع رسانی عمومی به شهروندان اعلام می گردد. لذا برای استفاده از طرح تشویقی تخفیف ۵۰% جریمه تأخیر عوارض نوسازی ضرورت دارد شهروندان محترم که دارای بدهی معوقه هستند به دفاتر الکترونیک شهرداری تهران، اداره درآمد و نوسازی منطقه، و یاپرتال اینترنتی شهرداری تهران به نشانی www.tehran.ir مراجعه نمایند.

علی ایحال پیشنهاد می شود قبل از ارسال قبوض انبوه به درب منازل ، مؤدیان نسبت به اخذ و پرداخت بدهی معوقه و عوارض سال جاری نوسازی خود اقدام نمایند.

نظری در ادامه گفت: بیش از  ۹۰ هزار مورد فیش نوسازی دارای بدهی معوقه بالغ بر مبلغ ۷۵ میلیارد تومان  در منطقه دو شناسایی شده است.

که نحوه اطلاع رسانی و تبلیغات به شهروندان گرامی هم از طریق  توزیع پوستر، نصب بنر، انتشار اخبار جهت درج در رسانه‌های مجازی،مکتوب، دیداری-شنیداری و رسانه‌های سازمانی شهرداری تهران اعم از شهرنوشت،سما،پرتال مناطق و محلات به طور مستمر انجام میگرد.

وی در ادامه اشاره کرد: در ساختمان‌های شهرداری منطقه(ستاد) و نواحی ۹ گانه، دفاتر الکترونیک و ساختمانهای سرای محلات نصب استند تبلیغاتی انجام و هماهنگی‌های لازم با معاونت اجتماعی منطقه و شورای محلات نیز بمنظور اطلاع رسانی به شهروندان می‌شود. همچنین در سطح محدوده منطقه نیز نصب بنر و بیلبوردهای تبلیغاتی انجام شده و اطلاع رسانی از بصورت پیامک به تلفن همراه مؤدیان ساکن در این منطقه در حال انجام است و در این رابطه مکاتبه و هماهنگی لازم با معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه به منظور برگزاری جلسات فیمابین با شورایاران و مدیران محلات و سرای محلات انجام و در حال پیگیری است.

شهردار منطقه دو در خصوص نحوه دریافت فیش عوارض نوسازی به صورت حضوری و غیرحضوری گفت: با درج کد شناسایی نوسازی بلوک – ملک-ردیف از طریق غیرحضوری و پرتال اینترنتی شهرداری تهران به نشانی www.tehran.ir قابل رویت و پرداخت است و شهروندان با مراجعه حضوری به دفاتر الکترونیک شهرداری تهران در سطح منطقه  و یا اداره درآمد و نوسازی با ارائه در طبقه همکف ساختمان شهرداری منطقه واقع در سعادت آباد، میدان کاج، بلوار شهرداری با ارائه فیش نوسازی قبلی و تصویر سند مالکیت قابل دریافت و پرداخت است.

توضیح اینکه مبلغ عوارض بر اساس مصوبه هیأت محترم وزیران و دفترچه ارزش معاملاتی وزارت دارائی سال ۱۳۹۵ محاسبه و اعلام شده است  و:« معیار محاسبه عوارض بر اساس  پارامترهای گوناگون مانند قیمت پایه، قیمت منطقه‌ای، ضریب مساحت، نوع تأ سیسات بناء، نما و….بوده و این عوارض شامل تمامی ساکنان پایتخت می‌شود و تا تاریخ ۹۵/۰۹/۳۰ فرصت داده شده تا ضمن پرداخت عوارض نوسازی منتهی به ۹۵/۱۲/۲۹ از تخفیف ۵۰% مبلغ جریمه تأخیر تأدیه بدهی قبلی برخوردار شوند.»

گفتنی است افرادی که این عوارض را به موقع پرداخت نکنند، علاوه بر ۹ درصد زیان دیرکرد، مشمول ۱۰% جایزه خوش حسابی قانونی نیز نخواهند بود.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها