سه‌شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران
برگزاری نخستین «المپیک ترافیک» در پایتخت؛ رقابتی برای همه گروه‌های سنی و معلولین
2174

رویدادی نوین در حوزه فرهنگسازی ترافیک با شش بازی متنوع و رقابت در چهار رده سنی، از ششم شهریور در پارک رویای آبی منطقه ۱۴ آغاز می شود.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، نخستین رویداد بازی های ترافیکی شهر تهران با عنوان «المپیک ترافیک»، با هدف ترویج فرهنگ صحیح ترافیکی در قالب رقابت و سرگرمی، از ششم شهریور ماه جاری در پارک آموزش ترافیک «رویای آبی» آغاز به کار خواهد کرد. این رویداد که با شش بازی متنوع طراحی شده، میزبان شهروندان در چهار رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان است.

سید رضا تربت جو، معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۱۴، با اعلام این خبر گفت: «این رویداد با هدف ارتقای رفتارهای صحیح ترافیکی، با رویکردی نوین طراحی شده است؛ به گونه ای که آموزش و فرهنگسازی در قالب بازی و رقابت، ماندگاری بیشتری در ذهن شهروندان خواهد داشت.» وی افزود: «برای نخستین بار، در کنار سایر گروه ها، بازی ویژه ای برای توانیابان و معلولین در نظر گرفته شده تا این رویداد به صورت فراگیر و برای تمام اقشار جامعه برگزار شود.»

بر اساس اعلام تربت جو، بازی‌های این رویداد شامل «ترافیک مرموز»، «طراح ترافیک»، «دوچرخه سواری تعادلی»، «ویلچررانی معلولین»، «لاستیکرانی» و «تعویض چرخ پنچر خودرو» است که هر یک مهارتها و دانش متفاوتی را در حوزه ترافیک و ایمنی به چالش می‌کشند.

مراسم اختتامیه این دوره از بازی‌ها، در روز جهانی بدون خودرو (۲۲ سپتامبر) برگزار می شود و با خاموشی مشعل المپیک و اهدای جوایز به قهرمانان هر رقابت و تندیس قهرمانی به تیم اول این رویداد فرهنگی-آموزشی به پایان خواهد رسید.


دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.