پنجشنبه, ۹ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

برگزاری اردوهای علمی تفریحی برای دانش آموزان محلات محروم منطقه ۴

۱۳ بهمن, ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۹

برگزاری اردوهای علمی تفریحی برای دانش آموزان محلات محروم منطقه ۴

اقتصادتهران: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه۴ از برگزاری اردوهای ویژه علمی و تفریحی برای دانش آموزان دختر محلات محروم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ سید ابوذر حسینی معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۴ ضمن بیان این مطلب افزود: به منظور ایجاد زمینه های مناسب برای، نشاط، شادابی و مشارکت عملی دانش آموزان برای ورود به عرصه ی واقعی زندگی نخستین مرحله اردوهای علمی و تفریحی برای دانش آموزان دختر محلات محروم منطقه ۴ برگزار شد.

وی افزود: محرومیت زدایی و توجه به اوقات فراغت وگردشگری دانش آموزان از اهداف اصلی این برنامه بوده است. همچنین این اردو فرصت مناسبی است که دختران نوجوان با امکانات مراکز فرهنگی و ورزشی شهرداری تهران آشنا شوند.

 حسینی همچنین با اشاره به مسوولیت حوزه اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ایجاد زمینه توانمندسازی و توسعه اجتماعی جوانان بویژه دختران جوان و نوجوان از  ادامه اردوهایی از این دست با همکاری اداره کل امور بانوان شهرداری تهران خبر داد.

 معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۴تصریح کرد: در این راستا اردوی دانشجویی، با حضور  ۸۰ نفر از دانشجویان دختر دانشگاه شهید عباسپور  پیش از این در باغ موزه قصر و برج میلاد برگزار شد و بسیار مورد اقبال دانشجویان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در این اردو بازدیدکنندگان پس از صرف صبحانه در مجموعه رستورانی راه سبز و بازدید از بوستان آب وآتش وپیاده روی در پل طبیعت، از گنبد مینا بازدید نمودند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها