اقتصادتهران: با برپایی بزرگترین سفره میهمانی و اطعام در روز عید غدیر و با مشارکت ۳۵۴ محله شهر تهران در بوستان ولایت، ۱۱۰هزار غذا در بین نیازمندان، ایتام و همشهریان تهرانی توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران، در این جشن که مجتبی عبداللهی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، علی محمد نائینی قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی، محسین ظریف منش مدیرعامل بنیاد غدیر و رییس ستاد برگزاری دهه امامت، معاونین امور اجتماعی مناطق ۲۲ گانه، مدیران شهری، مدیران محلات و شهروندان محلات ۳۵۴ گانه شهر تهران حضور داشتند؛ در مجموع ۱۱۰ هزار غذا میان همشهریان تهرانی، افراد نیازمند و ایتام توزیع شد.
با گستردن بزرگترین سفره اطعام با نام سفره امیرالمومنین برای پذیرایی از عموم مردم تهران، بیش از ۱۰۰۰ دیگ غذای نذری از ۳۵۴ محله تهران آماده شد و هر محله تهران برای مشارکت در پخت و توزیع ۱۱۰هزار پرس غذا در بوستان مستقر شدند.
همچنین همزمان با عید الله اکبر جشن بزرگ غدیریون با قرائت خطبه غدیریه و اجرای برنامه مفرح در بوستان بزرگ ولایت مورد استقبال شهروندان قرار گرفت.
در این جشن معنوی عقد اخوت نیز بین برادران حاضر در مراسم اجرا و بعد از اقامه نماز، سفره امیرالمؤمنین (ع) و نذری توسط شهروندان حاضر در جشن، گسترده شد.
در این مشارکت همگانی خیران نیکوکار از محلات مختلف شهر تهران ده ها هزار وعده غذا را میان همشهریان تهرانی توزیع کردند.
دیدگاه ها بسته هستند.