اقتصادتهران: شهردار منطقه یک گفت: ایستگاه آتش نشانی قیطریه با هدف ارتقای خدمات رسانی محلی به مناسبت روز و هفته آتش نشانی در شمال تهران افتتاح شد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، حمیدرضا حاجوی با حضور در مراسم افتتاح این ایستگاه گفت: ایستگاه آتش نشانی قیطریه در حوزه سکونت و خدمات رسانی محلی همزمان با شروع به کار آتش نشانان زن در شهر تهران آغاز به کار کرد.
او تصریح کرد: ایستگاه مذکور با ظرفیت ۱۲ کیلومتر مربع به محلات چیذر، قیطریه، بزرگراه شهید آیت الله صدر و بلوار شهید اندرزگو خدمات رسانی خواهد کرد.
حاجوی با اشاره به اینکه رویکرد اصلی این نوع ایستگاه، خدمات رسانی در بافت مسکونی و محلی است افزود: ایستگاههای کوچک مقیاس در حوزه ایمنی بیشترین عملکرد شان استاندارد سازی و ارتقاء شاخصهای سطح کیفی ایمنی است.
گفتنی است این ایستگاه به عنوان ۱۳۴ امین ایستگاه آتش نشانی شهر تهران به دستور رئیس جمهور در محله قیطریه منطقه یک افتتاح شد.
دیدگاه ها بسته هستند.