یکشنبه, ۵ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

اجرای طرح آموزش ویژه رانندگان سرویس مدارس منطقه

۱۰ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱

اجرای طرح آموزش ویژه رانندگان سرویس مدارس منطقه

اقتصادتهران: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۷ گفت: طرح آموزش رانندگان سرویس مدارس در مورد  ایمنی کودکان از ماه‌های گذشته آغاز شده  و رانندگان آموزش‌های لازم را دیده‌اند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، امیرحسین حیدرنیا با اعلام این مطلب افزود: با برنامه‌ریزی و تمهیداتی که از ماه‌های قبل انجام شده درصدد هستیم تا بهترین خدمات را به مردم در زمینه سرویس مدارس ارائه کنیم.

وی تصریح کرد: رانندگان سرویس مدارس حتما باید ظرفیت مجاز را رعایت کنند و بیش از ظرفیت مجاز سوار نکنند. همچنین کودکان زیر ۱۲ سال نیز باید در صندلی عقب بنشینند و رانندگان باید کودکان را در محل های مناسب پیاده یا سوار کنند.

معاون شهردار منطقه ۷ با اشاره به اینکه خودروهایی که بدون نصب برچسب ویژه، دانش آموزان را جابه جا کنند متخلف محسوب می‌شوند، تاکید کرد: آموزش‌های لازم به رانندگان در زمینه رعایت اخلاق و شئونات حرفه ای داده شده است.

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح اتوبوس پیاده در منطقه با هدف انتقال رفتارهای صحیح ترافیکی به دانش آموزان، عنوان کرد: در این طرح دانش آموزانی که مسیر خانه تا مدرسه آنها کوتاه است همراه با والدین و کارشناسان ترافیک این مسیر را پیاده طی می کنند و رفتارهای صحیح ترافیکی را آموزش می بینند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۷ با بیان اینکه جامعه هدف این طرح کودکان به عنوان تأثیرپذیرترین گروه مخاطبان هستند، تصریح کرد: کودکان حامیان امروز اصلاح و بهبود رفتارهای ترافیکی و مجریان فردای این رفتارهای صحیح هستند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها