شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

گروه‌های داوطلب واکنش اضطراری محلات شمال تهران توانمندسازی می‌شوند

۲۵ تیر, ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۲

گروه‌های داوطلب واکنش اضطراری محلات شمال تهران توانمندسازی می‌شوند

اقتصادتهران: گروه‌های داوطلب واکنش اضطراری محلات شمال تهران با هدف سنجش آمادگی و بازتوانی در ارائه خدمات رسانی سریع به شهروندان در زمان بحران توانمندسازی می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، کیوان فاتحی منش دبیر ستاد مدیریت بحران شهرداری این منطقه با بیان خبر فوق اظهار داشت: تمرین و بازآموزی مسابقات دوام گروه های داوطلب واکنش اضطراری و ایمنی با حضور منتخبین خانه‌های دوام و ایمنی محلات شمال تهران برگزار شد.

وی گفت: تمرین مسابقات گروه‌های داوطلب واکنش اضطراری محلات تهران در پایگاه مدیریت بحران شهرداری منطقه یک برگزار شد.

فاتحی منش افزود: تیم‌های شرکت کننده در این مسابقات شامل منتخبین خانه‌های دوام و ایمنی محلات هستند که سال گذشته در مسابقات مرحله اول درون منطقه‌ای، حائز رتبه برتر شده‌اند.

این مقام مسئول تصریح کرد: مسابقات در بخش‌های آمادگی جسمانی، چادر زنی، حمل مصدوم، اطفا حریق و انتقال آب برگزار می‌‌شود که بر اساس امتیاز کسب شده هر منطقه چهار تیم به مرحله نهایی صعود می‌کنند و نتیجه رقابت این چهار تیم رتبه‌‌های اول تا سوم این مسابقات را مشخص می‌ کند و از برگزیدگان این دوره تجلیل می‌شود.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها