×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۲۷ اردیبهشت - ۱۴۰۰  
true
true
کاهش بیماری قلبی و سکته مغزی با پرهیز از خوراکی‌های التهاب‌آور

اقتصادتهران: نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز و فرآوری شده، غلات تصفیه شده و نوشیدنی‌های شیرین که با افزایش التهاب در بدن ارتباط دارند، می‌توانند خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش دهند.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از پایگاه اینترنتی ساینس دیلی، مشخص شده است که التهاب مزمن نقش مهمی در پیشرفت بیماری های قلبی و سکته مغزی دارد.

برخی نشانگرهای زیستی التهابی مانند «اینترلوکین‌ها»، «کموکین‌ها» و مولکول‌های چسبندگی با ابتلا به مراحل اولیه و پیشرفته تصلب شرایین ارتباط دارند. کاهش التهاب هم از بروز بیماری پیشگیری می کند و هم تاثیری مثبت روی سلامت کل دارد.

این مطالعه عنوان می کند که این رژیم‌های غذایی در مقایسه با رژیم‌های غذایی مملو از خوراکی های ضدالتهاب، خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را می افزایند.

مطالعات قبلی نشان داده اند که رژیم غذایی می تواند بر سطح بروز التهاب در بدن تأثیر بگذارد، با این حال تعداد کمی از الگوهای سالم غذایی، مانند رژیم مدیترانه‌ای که مملو از روغن زیتون، آجیل، غلات کامل، میوه ها و سبزیجات، غذاهای دریایی و مقدار کم لبنیات و گوشت قرمز و فرآوری شده است، با کاهش سطح برخی از نشانگرهای زیستی التهابی و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی ارتباط دارند.

مطالعات اندکی در مورد اینکه آیا پیروی طولانی مدت از رژیم های غذایی التهاب آور با افزایش میزان ابتلا به بیماری های قلبی یا سکته مغزی ارتباط دارند یا خیر، صورت گرفته است.

محققان در این مطالعه از اطلاعات ۲۱ هزار بیمار مبتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی یا سرطان که از سال ۱۹۸۶ در مطالعه Nurses’ Health Studies I and II شرکت کرده بودند، استفاده کردند. افراد شرکت کننده در این مطالعه ۳۲ سال مورد پیگیری قرار گرفتند.

«جون لی» محقق ارشد و نویسنده اصلی این مطالعه از بخش مواد غذایی دانشگاه «هاروارد» گفت: در این مطالعه سطح التهاب مرتبط با مصرف رژیم غذایی بررسی شد و  متوجه شدیم الگوهای رژیم غذایی که پتانسیل التهابی بالاتری داشتند، با افزایش میزان ابتلا به بیماری های قلبی عروقی همراه هستند.

وی افزود: مطالعه ما از اولین مطالعه هایی است که شاخص التهاب رژیم غذایی مبتنی بر خوراکی را با خطر طولانی مدت ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مرتبط می کند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false