شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

حجم «زمان بی زمانی» در منطقه دو نصب شد

۴ مرداد, ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶

حجم «زمان بی زمانی» در منطقه دو نصب شد

اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه دو از آماده سازی و نصب حجم « زمان بی زمانی » در میدان اورک منطقه دو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، علیرضا جعفری با اعلام این مطلب اظهار داشت: المان‌های شهری نمادی ازهویت و اصالت یک شهر و معرف آن منطقه هستند و  نصب المان‌های شهری در ساماندهی، معنا بخشی و تلطیف منظر شهری نقش بسزایی دارد.

وی گفت: اداره زیباسازی منطقه با هدف زیبا سازی و تلطیف منظر شهری با عنوان های مختلف اقدام به ساخت و نصب المان های موضوعی در سطح منطقه نموده که خوشبختانه مورد استقبال شهروندان قرار گرفته است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه در بیان ماهیت این حجم، اظهار داشت: حجم «زمان بی زمانی»، از مجموعه عناصر استیل و برنز و حجم‌های بزرگ به ارتفاع ۷متر در میدان اورک واقع در بزرگراه اشرفی اصفهانی، خیابان امام حسن مجتبی(ع) ( محله پونک ) توسط اداره زیباسازی منطقه با همکاری سازمان زیباسازی شهرداری تهران نصب شده است.

جعفری با بیان اهداف اجرای این طرح نیز، تصریح کرد: افزایش نشاط عمومی در سطح منطقه، از مهم ترین اهدافی است که اداره زیباسازی منطقه با همکاری سازمان زیباسازی شهرداری تهران با اجرای این طرح پیگیری می‌کند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه در پایان افزود: وجود المان‌های شاخص در هر منطقه علاوه بر زیبایی مبلمان شهری موجب کیفیت فضا می‌شود و امیدوارم نصب این المان‌ها در سطح منطقه مورد قبول و رضایت مندی شهروندان را فراهم نماید.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها