true
مديرعامل شركت بازرگاني دولتي ايران از خريد ۴ ميليون و ۸۰۰ هزار تن گندم از كشاورزان خبر داد و گفت: روز گذشته تمامي مطالبات گندم كاران پرداخت شد.
به گزارش ايرنا ، عباس قبادي گفت: ۵۰ ميليارد تومان مابقي وجوه گندمهاي خريداري شده روز گذشته به حساب كشاورزان واريز شده و دولت هيچ گونه بدهي به گندمكاران ندارد.
وي افزود: هم اكنون روزهاي پاياني خريد گندم از كشاورزان را سپري مي كنيم و بر اين اساس، تاكنون ۴ ميليون و ۸۰۰هزار تن گندم از كشاورزان خريداري شده است.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت تصريح كرد: تاكنون ۳ هزار و ۸۵۰ ميليارد تومان به گندمكاران پرداخت شده و ميانگين قيمت خريد گندم ۸۲۰ تومان است.
براساس گزارش وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، به گفته قبادي، براي فصل آتي برداشت گندم قيمت ۱۰۵۰ توماني اعلام شده كه اين قيمت متناسب با نرخهاي جهاني است.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت افزود: دولت عزم جدي براي افزايش توليد داخلي دارد و بر همين اساس، قيمت خريد تضميني گندم براي سال آينده را با ۳۰ درصد افزايش، قبل ازشروع فصل كاشت اعلام كرده است تا موجب رضايتمندي كشاورزان و تشويق آنها به كشت وتوليد بيشتر و در نتيجه خودكفايي گندم شود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=4157
false
true