یکشنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

تفکیک پسماند در شهرک‌ها و مجتمع‌های مسکونی بالای ۲۰ واحد

۷ شهریور, ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۰

تفکیک پسماند در شهرک‌ها و مجتمع‌های مسکونی بالای ۲۰ واحد

اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دواز اولویت قرار گرفتن و توجه ویژه به تفکیک پسماند در شهرک‌ها و مجتمع های مسکونی بالای ۲۰ واحد منطقه ۲ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو علیرضا جعفری با اعلام این مطلب اظهار داشت: در راستای اجرای الزامات طرح تفکیک از مبدا در شهرک‌ها و مجتمع‌های مسکونی بالای۲۰ واحد منطقه۲، به شهرک ها و مجتمع هایی که هیچ گونه همکاری و مساعدتی  در زمینه طرح تفکیک از مبدا با اداره مدیریت پسماند ندارند،اخطار ماده ۱۶ توسط نواحی نه گانه، ابلاغ گردیده تا در صورت عدم همکاری‌های بعدی شهرداری بتواند نسبت به برخورد قانونی با آنها اقدام نمایند.

وی افزود: با توجه به در اولویت قرار گرفتن اجرای طرح تفکیک در مبدا در شهرک‌ها و مجتمع‌های مسکونی از سوی سازمان مدیریت پسماند،کارشناسان آمار و اطلاع رسانی اداره مدیریت پسماند منطقه اقدام به شناسایی نهایی مجتمع ها و شهرک هایی که با  وجود تلاش‌های صورت گرفته مجاب به همکاری نشده اند نموده و با ابلاغ اخطار ماده ۱۶ این واحدها را از عواقب عدم همکاریشان مطلع ساختند.

وی یادآور شد: امید است تعدادی از این واحدها با این اقدام در مسیر مساعدت و همکاری عمل نموده و مجری اجرای طرح تقکیک در مبدا در شهرک و مجتمع مسکونی خود گردند تا از اتلاف سرمایه ملی جلوگیری به عمل آید و بتوانیم قدمی اندکی در حل مسائل زیست محیطی منطقه برداریم.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها