×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
اسفند ۳۰, ۱۴۰۳, ۳:۲۰ ب٫ظ
true
true
احکام ۳۳ شهردار مدرسه منطقه یک اهدا شد

احکام ۳۳ شهردار مدرسه منطقه یک با هدف شروع رسمی کار دانش آموزان منتخب، با حضور مدیران شهری تهران و نمایندگان آموزش و پرورش اهدا شد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، هادی حق بین شهردار منطقه یک در جلسه آیین تنفیذ احکام بیست و چهارمین دوره طرح شهردار مدرسه منطقه که با حضور مهدی امیری مدیر کل آموزش های شهروندی، سلیمه رودکی معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه، نمایندگان آموزش و پرورش و مدیران شهری تهران برگزار شد گفت: شهرداران مدارس باید پل ارتباطی بین خانواده، مدرسه‌و شهروندان با مدیران شهری باشند و دغدغه ها را دو طرفه بیان کنند.

او نظم و برنامه ریزی را سرلوحه برنامه شهرداران مدارس دانست و از آنها خواست به  مهمترین نیاز جامعه که ارتقای امیدواری، شادی، نشاط و سلامتی روح و‌جسم شهروندان است توجه کنند و با خلق امید شرایط مناسبی را برای آینده، پیشرفت و توسعه به وجود آورند.

حق بین افزود: کسب مهارت در کنار درس و استفاده از تکنولوژی های جدید بسیار موثری است و می تواند دانش آموزان را به بلوغی برساند تا متکی به خود باشند.

امیری نیز  با اشاره به آغاز رسمی فعالیت شهرداران مدارس با اهدای احکام گفت: شهرداران مدارس با اعتقاد به توانایی خود در این طرح شرکت کردند و همین امر نشانگر مفید بودن آنها برای مدرسه و جامعه خواهد بود.

او افزود: اقدامات شما با اتمام دوره مدیریتتان می تواند برای مدرسه ماندگار و الگوی سایر مدارس شود.

گفتنی است در پایان این جلسه که با هماهنگی اداره آموزش های شهروندی منطقه انجام شد احکام ۳۳ شهردار مدرسه از دوره های اول و دوم متوسطه به آنها اهدا شد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches