×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۱ آبان - ۱۴۰۳  
true
true
۳۸۰ کانون بیماری آنفلوانزای مرغی در کشور شناسایی شده است

اقتصادتهران: رئیس سازمان دامپزشکی گفت: ۳۸۰ کانون بیماری آنفلوانزای مرغی در سراسر کشور شناسایی شده و تاکنون ۲۰ میلیون قطعه مرغ نیز معدوم شده است.

علیرضا رفیعی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در زاهدان اظهار داشت: هم اینک ۱۵ استان کشور درگیر بیماری آنفلوانزای مرغی هستند.

وی بیان کرد: معدوم سازی مرغ ها در کشور به منظور جلوگیری از شیوع ویروس آنفلوانزای مرغی انجام شده زیرا معدوم سازی یکی از شیوه های پیشگیری و کنترل این بیماری است.

وی افزود: استانهایی که تراکم پرورش مرغ در آنها زیاد است و در حوزه جابجایی پرندگان مهاجر قرار دارند به بیماری آنفلوانزای مرغی مبتلا می شوند.

وی تصریح کرد: در سالهای گذشته نیز پرندگان مهاجر سبب آلوده شدن حیات وحش و حتی حوزه روستایی کشور به بیماری آنفلوانزای پرندگان شدند.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: هم اینک ۲۴ هزار واحد مرغداری صنعتی در کشور وجود دارد که توسط دامپزشکان در حال کنترل و مراقبت است تا گرفتار بیماری آنفلوانزای مرغی نشوند.

رفیعی پور اظهار داشت: خوشبختانه هیچ موردی از ابتلا به آنفلوانزای مرغی از سال گذشته تاکنون در سیستان و بلوچستان مشاهده نشده است.

وی تاکید کرد: مرغداران برای پیشگیری از آنفلوانزای مرغی به توصیه های دامپزشکی و بهداشتی توجه کنند.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان از ظرفیت بالایی به غیر از ورود دام از کشورهای همسایه برخوردار است گفت: جوانان برای ایجاد اشتغال باید از سایر ظرفیت های این استان همچون آبزی پروری بهره گیرند.

وی افزود: سیستان و بلوچستان با توجه به متصل بودن به آبهای آزاد از ظرفیت ویژه ای در زمینه پرورش ماهی در قفس برخوردار است.

وی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان در زمینه پرورش ماهی در قفس تاکنون اقدامات خوبی انجام شده که می تواند زمینه اشتغال دهها هزار نفر را فراهم کند.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: همچنین سیستان و بلوچستان در حوزه پرورش دام از جمله شتر، گاو سیستانی و گوسفند بلوچی ظرفیت های بسیار خوبی دارد که در این زمینه باید اقدامات بیشتری انجام شود.

رفیعی پور اظهار داشت: با توجه به شرایط آب و هوایی سیستان و بلوچستان می توان با راه اندازی واحدهای تولیدی در زمینه پرورش شترمرغ، بلدرچین، مرغ، کبک و بوقلمون به اشتغال جوانان این استان کمک شایانی کرد.

وی افزود: شرایط آب و هوایی خاص سیستان و بلوچستان سبب شده تا در بحث بیماری های طیور با مشکل خاصی رو به رو نباشیم و باید صنعت پرورش طیور در این استان را تقویت کرد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches