×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۱ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
۳۲۰۰ شرکت دانش بنیان در سطح کشور فعالیت دارند

اقتصادتهران: معاون توسعه و فناوری معاونت علم و فناوری نهاد ریاست جمهوری گفت: تعداد شرکتهای دانش بنیان در سطح کشور از ۴۰ مورد سال ۱۳۹۲ هم اینک به سه هزار و ۲۰۰ مورد رسیده است.

دکتر علی وطنی پنجشنبه شب در مراسم پایانی ‘جشنواره فناوریهای آب، بهره وری و بازچرخانی’ در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: در کل ستادهای فناوری توسعه راهبردی حدود هشت مورد دارای سند ملی هستند.

وی ادامه داد: در حوزه شرکتهای دانش بنیان نانو نیز ۳۴۰ محصول فناورانه در قالب ۱۵۷ شرکت ارائه شده که هم اینک دست مردم است.

معاون توسعه و فناوری معاونت علم و فناوری نهاد ریاست جمهوری گفت: به بیش از ۵۰ کشور جهان داروهای بیماریهای سخت علاج را صادر می کنیم اما ظرفیت ملی ما خیلی بیش از اینها است.

وی افزود: باید به دانشجویان و جوانان خود افتخار کنیم. امروز اگر پنج درصد این جوانان سکان اقتصاد نوین کشور را به دست بگیرند برای تحول در این حوزه کافی است.

وطنی در ادامه همچنین گفت: در نقشه جامع علمی کشور ۱۳۵ اولویت احصا شده که در میان اولویت های الف آن ۱۵ ستاد در حوزه توسعه فناوری راهبردی است. تنها ستادی که به دلیل اهمیت تا پارسال هر هفته شورای آن با حضور معاون علم و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شد ‘ستاد آب’ بود.

وی ادامه داد: در دل تک تک واژه هایی همچون استخراج آب، تولید، بهره برداری، پالایش، انتقال و از همه مهمتر مدیریت مصرف آب نقش علم و فناوری بسیار مهم است.

معاون توسعه و فناوری معاونت علم و فناوری نهاد ریاست جمهوری گفت: میزان تبخیر سدها در مقایسه با فناوری قنات و یا چاه نیمه های زابل داریم بیانگر نقش فناوری است و باید تصمیم گیریها و اقدامات ما مبتنی بر تجارب علمی گذشته و فناوری های روز پیشرفته باشد.

وی بازچرخانی آب را بسیار با اهمیت توصیف و بیان کرد: باید در هر مساله از افراد متخصص و صاحبنظر استفاده شود و کسی که در حوزه ای تخصص ندارد حق تصمیم گیری و برنامه ریزی را در آن بخش ندارد. کسی می تواند برای آب و کشاورزی، صنعت، بخش هوایی و هوانوردی و یا سلولهای بنیادی و غیره نسخه بنویسد که صاحب نظر و متخصص باشد.

وطنی همچنین گفت: از منابع زیرزمینی بد استفاده کرده ایم. مقام نخست ذخیره نفت و گاز دنیا را داریم اما کدام کشور بر مبنای منابع زیرزمینی خود توسعه یافته است. هفت میلیون فناوری از عناصر هیدروژن، کربن، اکسیژن و گوگرد شناسایی و مشخص شده اما ما کاربردهای بسیار محدودی را بکاربسته ایم.

وی افزود: خانگیران شهرستان سرخس در شمال خراسان رضوی بزرگترین و با کیفیت ترین مخزن گوگرد دنیا را دارد اما چه استفاده ای از آن می کنیم و چه نقشی در کشاورزی دارد. از هفت میلیون فرآیند کشف شده ما فقط ساده ترین آن را که سوزاندن است فراگرفته ایم و این کفران نعمت است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches