true
اقتصادتهران: مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اکنون هشت دانشکده و ۱۳ گروه طب ایرانی داریم اما در بیش از ۳۰ دانشگاه متخصص طب ایرانی نداریم، بنابراین باید از ظرفیت دانشگاههای همجوار و استانها در راستای طرح ادغام طب ایرانی در نظام سلامت بهره برد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، نفیسه حسینییکتا روز چهارشنبه در جلسه کشوری برنامه ادغام طب ایرانی در نظام سلامت با حضور ۴۸ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور با اشاره به اسناد بالادستی موجود در حوزه طب ایرانی و بند ۱۲ سیاستهای کلی نظام سلامت اظهار داشت: جای دادن این بند در میانه این سند نشان میدهد که طب ایرانی در دل نظام سلامت جای دارد.
وی ادامه داد: اکنون طرح ادغام طب ایرانی در نظام سلامت در ۱۵ دانشگاه کشور انجام شده است و امیدواریم که تا پایان سال ۱۴۰۲ همه ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی کشور تحت پوشش این طرح قرار گیرند.
حسینی یکتا ضمن تشکر از همکاری معاونت بهداشت و دانشکدهها و دانشگاههای کشور در همراهی و اجرای این برنامه به اسناد بالادستی داخلی همچون سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ اشاره کرد و گفت: اسناد بالادستی ما را موظف به تبیین، ترویج و توسعه طب ایرانی کرده و در بخشی از بند ۱۲ سیاستهای کلی نظام سلامت به عنوان یکی از طولانیترین بندهای ابلاغ شده بر تعامل و تبادل منطقی طب سنتی و طب رایج در تشخیص و درمان تاکید میکند.
وی با اشاره به وجود اسناد بینالمللی در این حوزه افزود: راهبرد سازمان جهانی بهداشت نیز حمایت از طبهای سنتی و مکمل و توصیه به استفاده از ظرفیتهای آن در نظام سلامت کشورهای عضو و نقطه نهایی آن ادغام طبهای سنتی و مکمل در نظام سلامت کشورها است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=273283
false
true