×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۴ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
۳ مشکل قیمت تمام شده کالاهای صادراتی از دید رئیس کنفدراسیون صادرات

اقتصادتهران: رئیس کنفدراسیون صادرات ایران می گوید، قیمت تمام شده کالاهای صادراتی کشور از سه مشکل اساسی نرخ غیر واقعی ارز، نرخ بالای سود تسهیلات و نرخ‌های حمل و نقل بالا رنج می‌برد.

به گزارش ایرنا، «محمد لاهوتی» روز گذشته در نشست مشترک اعضای شورای ملی گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، استانداران و روسای اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان‌های سراسر کشور در محل وزارت کشور افزود: امروز اقتصاد کشور نقشه راه مشخصی به نام «اقتصاد مقاومتی» دارد و باید برنامه ریزی‌ها و سیاست‌ها بر اساس آن باشد؛ اما در عمل شاهد تغییرات و اصلاحاتی در سیاستگذاری هایی که جوابی از آنها نگرفته ایم، هستیم.

این مقام مسئول با اشاره به انتشار آمار چهار ماهه صادرات کشور در روزهای گذشته که طی آن ۹٫۵ درصد کاهش صادرات اعلام شد، اظهار داشت: در راستای اقتصاد مقاومتی که درونزا، صادرات محور و با نگاه به خارج است، همه دستگاه‌ها باید برنامه‌های خود را اعلام کنند.

مجموع صادرات غیر نفتی ایران در چهارماهه نخست امسال به ۱۳ میلیارد و ۴۵۹ میلیون دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به میزان ۹٫۵۴ درصد کاهش داشته است.

وی گفت: قیمت تمام شده کالاهای صادراتی کشور از سه مشکل اساسی نرخ غیر واقعی ارز (که متناسب با تورم رشد نمی کند)، نرخ سود تسهیلات (اگر تورم به ۹ درصد رسید، نباید نرخ سود سپرده ها ۱۵ درصد باشد) و نرخ های حمل و نقل رنج می برد که هر یک در بالا بودن این قیمت ها تاثیرگذارند.

لاهوتی ادامه داد: به نظر می رسد امروز برنامه های اقتصاد مقاومتی حتی در بدنه دولت نیز به خوبی اجرایی نشده و در رفع مشکلات آن اقدام نمی‌شود.

وی با انتقاد از دفاع سازمان های مختلف از عملکرد خود در جلسات شورای گفت گوی دولت و بخش خصوصی، تصریح کرد: تداوم این جلسات با روند کنونی، جز اتلاف وقت نخواهد بود.

به گزارش ایرنا،دولت یازدهم با بهبود کسری تراز بازرگانی خارجی، مثبت شدن تراز تجاری، افزایش رشد اقتصادی، کاهش نرخ تورم و سایر دستاوردهای خرد و کلان نه تنها توانست از وارد آمدن آسیب های بیشتر به بخش های اقتصادی جلوگیری کند ، بلکه برای ارتقای شاخص ها گام های بلندی را با هدف رسیدن به اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی برداشت.

اواخر سال ۹۲ بود که مقام معظم رهبری با هدف تامین رشد پویا و بهبود شاخص‌های مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی با رویکرد فرصت ساز، مولد، درون‌زا، پیشرو و برون‌گرا ابلاغ کرد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches