true
اقتصادتهران: معاون امور تعاون وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی از فعالیت ۲۷ اتحادیه استانی صنایع دستی در سراسر کشور خبر داد و دستیابی به بازار فروش و صادرات را مهمترین رکن ارتقای این بخش دانست.
سیدحمید کلانتری عصر شنبه در بازدید از فروشگاه اتحادیه سراسری صنایع دستی کشور، افزود: تولید صنایع دستی با محور صادرت می تواند ارزش افزوده بالایی ایجاد کند.
کلانتری دیگر ویژگی صنایع دستی را اشتغال از طریق آموزش کوتاه مدت عنوان کرد و گفت: وظیفه اتحادیه صنایع دستی کشور باید ارایه آموزش برای بسط اشتغال دراین بخش باشد؛ زیرا صنایع دستی، اشتغالزایی بالا با سرمایه گذاری اندک را در پی دارد.
وی اضافه کرد: این صنعت می تواند در توسعه فرهنگ اقوام ایرانی تاثیر بسزایی داشته باشد و ایران را به سایر کشورها معرفی کند.
این مسوول دیگر ویژگی صنایع دستی را امکان عرضه در همه نمایشگاه ها، فرهنگسراها و مکان های عمومی دانست.
وی شمار تعاونی های فعال در کشور را یک هزار و ۶۰۰ مورد اعلام کرد و گفت: تعاونی ها و اتحادیه های صنایع دستی می توانند نقش موثری در توسعه صنایع دستی داشته باشند اما باید بر پاهای خود بایستند؛ زیرا دولت فقط می تواند کمک های معنوی ارایه کند.
کلانتری به مدیرعامل اتحادیه سراسری صنایع دستی کشور پیشنهاد کرد از راه تعامل با سازمان فرودگاه های کشور غرفه صنایع دستی در این مکان ها ایجاد شود.
وی تاکید کرد صنعت گردشگری در حال رشد است؛ بنابراین به تولیدات بیشتر صنایع دستی نیاز داریم.
مدیرعامل اتحادیه سراسری صنایع دستی کشور در این بازدید گفت: اگر دولت حمایت معنوی خود را تداوم بخشد این صنعت می تواند تولید ثروت کند.
«علی محمد اسماعیلی» بستر توسعه صنایع دستی را ارتقای صنعت گردشگری عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، در نمایشگاه و فروشگاه اتحادیه صنایع دستی کشور که در میدان حضرت ولی عصر (عج) تهران قرار دارد، نمونه ای از دستاوردهای بومی ایرانی و گوشه ای فرهنگ این سرزمین به نمایش درآمده و به خریداران و بازدیدکنندگان عرضه شده است.
صنایع دستی به لوازمی گفته می شود که با استفاده از دست یا ابزار ساده و به طور سنتی ساخته میشود که بیشتر برای تزیین به کار می رود.
مهمترین صنایع دستی ایرانی در زمینه گلیم، فرش، گبه، قلمزنی، شیشه گری، منبت کاری، میناکاری، سفال و چوب است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رییس جمهوری هشتم اسفندماه اعلام کرد برای توسعه مشاغل پایدار روستایی مانند صنایع دستی و گردشگری به همه استان ها ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اعطای وام با کارمزد هشت درصد داده شده است که پنج درصد سود آن را بانک سینا و سه درصد را دولت پرداخت می کند.
همچنین قرار است فعالان بخش خصوصی گردشگری با معرفی ظرفیت های کشور از سیزدهم تا پانزدهم فروردین آتی در نمایشگاه «بیت- BIT» میلان ایتالیا شرکت کنند و توانمندی های کشور مانند صنایع دستی آن را به بازارهای هدف معرفی کنند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=72620
false
true