دوشنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

۲۵درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر تولید می‌شود

۵ فروردین, ۱۴۰۱ - ۰۵:۱۵

۲۵درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر تولید می‌شود

اقتصادتهران: رئیس سازمان امور عشایر کشور با اشاره به نقش عشایر در حوزه تولید محصولات گفت: ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی کشور توسط جامعه عشایر تولید می‌شود.

به گزارش اقتصادتهران، عباس پاپی زاده در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: جامعه عشایر مبتنی بر تولید است و در کشور عشایری وجود ندارد که تولید کننده نباشند.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۰ تا ۱۵ درصد نیاز گوشت قرمز کشور از کشورهای خارجی وارد می‌شود، افزود: این در حالی است که ۲۵ درصد تولید گوشت قرمز کشور توسط جامعه عشایر تأمین می‌شود و این امر از خروج سالانه یک میلیارد دلار ارز جلوگیری می‌کند.

رئیس سازمان امور عشایر کشور با اشاره به سهم ۳۵ درصدی عشایر در تولید صنایع دستی یادآور شد: عشایر در بسیاری از بخش‌های تولید در حوزه کشاورزی، دامداری، داروهای گیاهی و صنایع دستی پیشرو هستند.

پاپی زاده از چند برابر شدن بودجه حوزه راه و آب عشایر با پیگیری سازمان امور عشایر و حمایت وزیر جهاد کشاورزی در دو ماه اخیر خبر داد و تصریح کرد: ایجاد و تقویت زیرساخت‌های مهم در مناطق عشایری علاوه بر کمک به افزایش تولید نیز باعث پایداری حضور عشایر در مناطق عشایری خواهد شد که این امر مهم در دستور کار سازمان و وزارت جهاد کشاورزی است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها