true
اقتصادتهران: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: ۲۲۰ تن گوشت مرغ گرم، برای شب عید آماده توزیع در بازارهای استان است.
محمد نظرپور یکشنبه شب در جمع خبرنگاران، افزود: اسفند امسال تولید مرغ روند افزایشی داشته و جوجهریزی موثر ایام عید که از ۱۵ دی تا ۱۵ بهمن انجام میشود، ۲ میلیون و ۹۰۰ قطعه بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج درصد رشد داشت.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد تولید تخممرغ استان هماکنون با قیمت دولتی در فروشگاههای همدان در حال توزیع است، اضافه کرد: ۲۶ واحد پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیت ۹۲۰ هزار قطعه در حال تولید تخممرغ هستند که روزانه ۴۵ تن تخممرغ را روانه بازار میکنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه این استان ۲۶ تن تخم شترمرغ تولید کرده است که این رقم از رشد ۶ درصدی در این حوزه حکایت دارد، گفت: امسال تولید بوقلمون ۳۸۲ تن بود که این رقم نسبت به سال گذشته تغییر نکرده اما تولید گوشت شترمرغ به ۴۰ تن رسید و ۳۴ درصد رشد داشته است.
نظرپور یادآوری کرد: ۴٫۵ درصد جمعیت دام سنگین کشور در همدان است و این استان رتبه هفتم کشور را در این حوزه دارد.
وی اظهار کرد: ۱۷ هزار راس دام اصیل معادل ۱٫۶ درصد از دام کشور، ۲۹۲ هزار دام دورگ معادل ۶٫۷ درصد و ۶۰ هزار دام بومی معادل ۲٫۳ دام کشور متعلق به استان همدان است.
نظرپور با اشاره به اینکه در استان همدان یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک شامل گوسفند و بره وجود دارد، افزود: ۱۱۳ هزار راس بز و بزغاله نیز در این استان پرورش داده می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: این استان با داشتن ۲۰۳ هزار کلونی زنبور عسل معادل ۲٫۹ درصد کلونیهای زنبور عسل کشور و رتبه دهم را از این حیث به خود اختصاص داده است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=114208
false
true