true
اقتصادتهران: سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: ۱۴ میلیون دانش آموز و یک میلیون معلم و خانوادههای آنها را تحت پوشش آموزش تغذیه سالم قرار می دهیم.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، جلال الدین میرزای رزاز روز چهارشنبه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری معاونت تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با رویکرد سبک زندگی سالم دانش آموزان، افزود: بعد از سه سال مکاتبه با وزارت آموزش و پرورش موفق به امضای تفاهمنامه همکاری شدهایم و امروز توانستیم با توجه به جمعیت ۱۴ میلیونی دانش آموز و یک میلیون معلم و خانوادههای آنها نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش تغذیهای قرار دهیم.
وی ادامه داد: دستگاههایی مانند وزارت بهداشت، جهادکشاورزی و سازمانهای دیگر که تامین مایحتاج اولیه را به عهده دارند باید مهمترین هدف آنها ترویج تغذیه سالم باشد زیرا وقتی که آمار بیماری های غیر واگیر بالای ۶۵ درصد است یعنی سلامت عمومی جامعه خوب نیست.
میرزای رزاز بیان داشت: با مطالعات صورت گرفته ۵۵ تا ۶۰ درصد عامل مرگ و میر بیماریهای غیر واگیر مسائل تغذیهای هستند اگر در این بخش ورود پیدا کنیم و سواد تغذیه مردم را بالا ببریم مطمئنا در دو دهه آینده با کاهش بار بیماریها مواجه خواهیم شد و کاهش ۵۰ درصدی بار بیماری غیر واگیر را خواهیم داشت.
وی درباره اجرای کمپین (۳۶۰ درجه) گفت: در همین راستا کمپین تغذیه سالم (۳۶۰ درجه) را سال گذشته تدوین کرده که مورد تایید وزارت بهداشت قرار گرفت و بعد از کمپین بسیج فشار خون این کمپین قرار بود اجرا شود اما متاسفانه به دلیل بحران کرونا این کمپین اجرایی نشد اما بعد از اینکه همزیستی مسالمت آمیز با کرونا را یاد بگیریم این طرح اجرا میشود.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ادامه تصریح کرد: دوماه گذشته مقدمات اجرای این طرح را فراهم کردهایم و با توجه به کمبود اعتبارات و تامین بودجهای ادارات این منابع را از محل اعتبارات بخش خصوصی تامین و در دستور کار قرار دادهایم.
میرزای رزاز جامعه هدف این کمپین را مردم و دست اندرکاران سلامت مردم اعلام کرد و گفت: در این کمپین پزشکان عمومی که تنها دو واحد تغذیه را گذراندهاند مجددا تحت آموزش قرار گرفته تا در ارتقاء سلامت مردم در بعد تغذیه قدم بردارند.
وی افزود: کمپین ۳۶۰ درجه شامل آموزش به همه مسئولان مرتبط و فعالان تغذیه است. بسته آموزشی آن آماده شده و کاملا قابل اجرا است و در این رابطه هم کمیته هم اندیشی در انستیتو متشکل از صاحب نظران غذا و تغذیه، روسای اسبق انستیتو مدیران کل نظارت بر غذا و دارو تشکیل شده است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=198760
false
true