true
اقتصادتهران: معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سالیانه ۱۵ هزار میلیارد ریال یارانه به داروی بیماران خاص اختصاص می یابد.
«احمد میدری» شامگاه دوشنبه در حاشیه نشست «فناوری اطلاعات و فقرزدایی» در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: افرادی بودند که سه دفترچه بیمه داشتند و پزشکان از این موضوع سوء استفاده می کردند.
وی ادامه داد: وقتی هر بیمار خاص ماهیانه تا ۳۰ میلیون ریال یارانه دارو دریافت میکند متاسفانه سوءاستفاده نیز به وجود می آید.
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: در مهلتی که این سازمان مشخص کرد از ۱۵۶ هزار آمار بیمار خاص، ۶۰ هزار نفر ثبت نام کردند.
به گزارش ایرنا، بیماران خاص برای بهره مندی از یارانه دارویی تا پایان آذرماه فرصت داشتند در سامانه پنجره واحد بیماران خاص به نشانی www.samanerefah.ir ثبت نام کنند.
اختلاف یک هزار میلیارد ریالی دولت و فروشگاه ها درباره طرح کالابرگ
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره طرح کالابرگ، یارانه کالا و طرح توزیع سبدکالا گفت: این طرح چندسال پیش انجام شد و مشکلاتی داشت.
وی ادامه داد: گاهی اختلاف رقم اعلامی دولت و فروشگاه ها بیش از یک هزار میلیارد ریال می شد که برای حل این مشکل کدملی و شماره حسابهای مددجویان را گرفتیم و مبالغی را در کارت واریز کردیم تا بتوانند به فروشگاه های معین بروند و با کارت اعتباری خرید کنند.
میدری ادامه داد: همچنین ۶۰ هزار بیمار نیازمند به برخی خدمات و تجهیزات حمایتی پزشکی داشتیم که برای این تجهیزات نیز مبلغی را به کارت آنان واریز کردیم. شرکت هایی این اقلام را به در خانه آنان می برند و یک بازار رقابتی میان شرکت ها برای این کار شکل گرفته است.
فعالیت هفت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در مشاغل غیررسمی
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اطلاعات فقر و اشتغال اغلب بر اساس پرسشنامه جمع می شود اما ما به جای آن آمار تامین اجتماعی را رصد کردیم و مشخص شد از ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار شاغل، اطلاعات نزدیک به ۱۵ میلیون نفر در صندوق های بازنشستگی و تامین اجتماعی مشخص است اما اطلاعاتی درباره هفت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر که به طور عام در مشاغل غیررسمی فعالیت می کنند، در دست نیست.
وی افزود: ۸۳ پایگاه اطلاعات رفاه اجتماعی در وزارت رفاه راهاندازی شده که اطلاعات خانوارها را جمعآوری میکند تا نیازمندان را بهتر شناسایی کنیم.
میدری درباره یارانه کارگران ساختمانی گفت: این یارانه بین کارگران تقسیم میشود، کد ملی آنان را با سازمان اصناف کشور مقایسه کردهایم و مشخص شده است ۵۰ هزار نفر در صنف دیگری جای دارند؛ بنابراین پایگاه اطلاعات به شناسایی معتبر افراد کمک میکند.
به گزارش ایرنا، آمارهای گوناگونی درباره شمار کارگران ساختمانی وجود دارد که این امر، ارایه خدمات به آنان را دشوار کرده است. از این رو، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از همه کارگران ساختمانی (اعم از بیمه شدگان و غیر برخورداران از بیمه) خواسته است تا سی ام اسفندماه در سامانه خدمات رفاهی جمهوری اسلامی ایران به نشانی www.samanehrefah.ir ثبت نام کنند.
ارایه خدمات حمایتی و بیمهای به کارگران ساختمانی از این پس به کسانی تعلق می گیرد که در این سامانه ثبت نام کرده باشند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=71060
false
true