×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۳  
true
true
یادواره شعر امام موسی صدر برگزار می‌شود

اقتصادتهران: یادواره شعر امام موسی صدر با تاکید بر وجه ادبی خاندان صدر برگزار می‌شود.

به گزارش جماران، نشست رسانه‌ای یادواره شعر امام موسی صدر با عنوان «شرح صدر» امروز ۱۴ مهرماه در حوزه هنری برگزار شد.

در ابتدای این نشست علی جعفرآبادی مدیر روابط عمومی موسسه امام موسی صدر متنی خواند که در بخشی از آن به نقش و جایگاه شعر در پاسداری از زبان فارسی اشاره شده بود.

او گفت: از زمان یعقوب لیث تا به حال شعر رواج‌دهنده و نگهبان زبان فارسی بوده است.

همچنین علیرضا قزوه مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری به برگزاری همایش شعر نواب صفوی در گذشته اشاره کرد و با برشمردن ویژگی‌های برگزاری این‌گونه همایش‌ها از جمله آشنایی جوانان با شخصیت‌های انقلابی و اسلامی، اظهار کرد: در ادامه این رسالت ما امسال جشنواره امام موسی صدر را برگزار می‌کنیم به همین منظور به دیدار دختر امام موسی صدر خانم سیده حورا صدر رفتیم، همچنین جلسات برنامه‌ریزی برگزار کردیم و نهایتا فراخوان این همایش را منتشر کردیم.

او گفت: شعرهای زیادی به دست ما رسید که از بین آن‌ها تنها ۱۳۲ شعر که در کتاب «شرح صدر» قابل درج بودند انتخاب شدند. این کتاب نیز روز شنبه ۱۸ مهرماه در مراسم اختتامیه همایش رونمایی می‌شود. قرار است این کتاب را انتشارات دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر کند.

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری سپس به شخصیت ادبی امام موسی صدر اشاره کرد و گفت: او در زمان حیاتش با کسانی چون نیما، جلال آل احمد و سیمین دانشور مراوده داشته و به طور کلی یک شخصیت دوستدار ادبیات و شاعران بوده است. امروز نیز او در شعر شاعران ایرانی و لبنانی حضور دارد.

قزوه به حضور شعر شاعران غیرایرانی در این همایش اشاره کرد و گفت: این شاعران پارسی‌زبان غیرایرانی از کشورهای افغانستان، تاجیکستان، پاکستان، هند و روسیه هستند که شش نفر آن‌ها در این همایش تجلیل می‌شوند.

او افزود: به طور کلی در این همایش ۲۰ شاعر مورد تجلیل قرار می‌گیرند. داوران همایش نیز سیدعبدالحمید ضیایی، وحید افضلی و سیده تکتم حسینی هستند. این یادواره روز شنبه ۱۸ مهرماه ساعت ۱۶ تا ۱۸ در حوزه هنری برگزار می‌شود.

در بخش دیگری از این نشست سیدصادق رضایی رییس حوزه هنری استان تهران درباره وجه ادبی خاندان صدر توضیحاتی ارائه کرد و افزود: در این همایش وجه ادبی این خاندان مورد نظر ما بوده است چون ادیب بودن در ذات این خاندان است. برای نمونه محمدعلی جمالزاده پسرعموی امام موسی صدر است.

همچنین محمدحسن زورق نماینده دفتر نشر و فرهنگ اسلامی به تاریخ اسلام و جریان‌های سیاسی و فکری حاکم در آن اشاره کرد و گفت: در تمام طول تاریخ خاندان‌هایی وجود داشتند که با فداکاری و از خودگذشتگی از حقانیت دین اسلام دفاع کرده‌ و در این راه به شهادت رسیده‌اند. اگر این خاندان‌ها نبودند بسیاری از واقعیت‌ها در غبارها گم می‌شدند. خانواده صدر نیز از گذشته‌های دور یکی از خاندان‌هایی بوده که در دوره‌های مختلف برای اثبات حقانیت اسلام فداکاری و از خودگذشتگی کرده‌ است.

او سپس گفت: امام موسی صدر در لبنان چهره‌ای بود که همه را مجذوب خود کرد به طوری‌که نه تنها شیعه‌ها بلکه اهل سنت و مسیحیان هم مرید او بودند چون اسلام ناب محمدی مطلوب همه انسان‌هاست و اگر می‌بینیم امروز جاذبه‌ای ندارد به خاطر این است که ما درست رفتار نکرده‌ایم.

او گفت: امام موسی صدر فقط یک چهره علمی نبود بلکه یک جاذبه عمیق اجتماعی داشت.

زورق همچنین گفت: امروز غرب مسئول سرنوشت امام موسی صدر است و باید پاسخ قانع‌کننده‌ای به افکار عمومی بدهد. رسانه‌ها نیز باید از غرب بخواهند سرنوشت ایشان را مشخص کند چون اگر او از لیبی خارج شده و به اروپا رفته باشد غربی‌ها مستقیما مسئول او هستند و اگر نه در همان لیبی مانده باشد که امروز لیبی در اختیار غربی‌هاست.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches