اقتصادتهران: یک فعال تعاونی با بیان اینکه بیشتر واحدهای تولیدی تنها با ۲۰ درصد ظرفیت کار می کنند، نرخ بالای سود تسهیلات بانکی و قوانین دست و پاگیر را از عمده ترین مشکلات واحدهای تولیدی دانست.
به گزارش اقتصادتهران، علیرضا مرادی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حالی که در کشورهای دیگر برای رونق تولید تسهیلات ویژهای در اختیار تولیدکنندگان قرار میگیرد و نقدینگی آنها با کمترین هزینه تأمین میشود ولی متاسفانه بسیاری از تولیدکنندگان داخلی با مشکلات عدیده مواجهند و نرخ بالای سود تسهیلات بانکی و قوانین دست و پاگیر بلای جان آنها شده است.
وی با بیان اینکه بسیاری از واحدهای تولیدی در حال رکود و تعطیلی هستند و با وجود مشکلات بسیار توان ادامه فعالیت ندارند، گفت: در حال حاضر واحدهای تولیدی تنها با ۲۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می کنند این در حالی است که ۵۰ درصد از کل تعاونیهای کشور را تعاونی های تولیدی تشکیل می دهند که نیمی از آنها در تهران فعالیت دارند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های تولیدی با طرح این پرسش که تولیدکنندگان با نرخ سود تسهیلات ۲۸ درصدی و مالیات بر ارزش افزوده ۹ درصدی و هزینه های اداری چگونه می توانند ادامه فعالیت دهند؟ گفت: امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید نامگذاری شده و قطعاً ایشان بر اساس شرایط خاص اقتصاد کشور، بحث جهش تولید و تأکید بر هدایت ظرفیتهای پوششی، خدماتی و سرمایه ای را به سمت تولید متذکر شده اند؛ لذا معتقدم ظرفیت بالای تولید باید مورد توجه قرار گیرد و جلب و جذب مشارکت عامه مردم در فعالیتهای اقتصادی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی راهگشای مشکلات موجود کشور باشد.
مرادی تعاونی ها را اهرمی مناسب برای رشد و توسعه اقتصادی دانست و تاکید کرد: تعاونی ها مطابق اصل ۴۳ قانون اساسی به عنوان رکن دوم اقتصاد کشور شناخته می شوند و در افزایش تولید، بهبود وضع معیشت و ارتقای سطح درآمد اثرگذارند.
دیدگاه ها بسته هستند.