دوشنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

کشف ۳۶ هزار مورد کالای کشاورزی قاچاق در یکماه

۳۱ فروردین, ۱۴۰۱ - ۰۴:۲۸

کشف ۳۶ هزار مورد کالای کشاورزی قاچاق در یکماه

اقتصادتهران: یک مقام مسئول گفت: ۳۶ هزار مورد کالای قاچاق در سراسر کشور از ابتدای سال تاکنون از طریق بازرسی و نظارت نیروهای وزارت جهاد کشاورزی کشف شده است.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارتخانه ضمن اعلام این مطلب افزود: پرونده کالاهای قاچاق کشف شده را به مراجع ذی‌ربط ارجاع داده‌ایم.

مسعود امرالهی اظهار داشت: عمده این پرونده‌ها مربوط به کشف ۳۰ تن روغن قاچاق در استان یزد و دو محموله ۱۵ تنی روغن در استان تهران در هفته گذشته بوده است.

وی ادامه داد: در هفته گذشته نیز نزدیک به ۱۶ تن کود شیمیایی اوره قاچاق نیز توسط بازرسان این دفتر کشف شد.

امرالهی همچنین به کشف ۳۰۰ تن برنج احتکاری در شهر ری در روز یکشنبه این هفته اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: از دی ماه سال ۱۴۰۰ که این دفتر راه‌اندازی شده است تا ۲۴ فروردین سال جاری، نزدیک به ۴۲۳ هزار و ۴۰۱ مورد بازرسی کالاهای کشاورزی در سراسر کشور انجام شده که در پی آن ۳۶ هزار و ۸۸۰ پرونده تشکیل و به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: از این تعداد پرونده ۴۳۰۷ پرونده در مورد تخلفات مختلف صنف آرد، گندم و نانوایی از جمله گران‌فروشی، کم‌فروشی و عرضه خارج از شبکه بوده است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها