true
اقتصاد تهران: داستان عجيبي است اجراي قانون نظام پرداخت هماهنگ. البته در اين جا قصد پرداختن به چرايي انجام نشدن آن را ندارم، اما نكته حائز اهميت آن است كه همچنان گروهي از بازنشستگان كه اتفاقاً تعدادشان كم هم نيست پيگير چرايي اجرا نشدن اين قانون هستند. البته حق هم دارند، زيرا در گذشته، تعدادي از اين افراد بازنشسته توانستند مبالغي حاصل از اجراي اين قانون را دريافت كنند اما اين امر به تمام بازنشستگان تعلق نگرفت.
در همين زمينه، يكي از بازنشستگان تامين اجتماعي بانك ملي به خبرنگار اقتصاد تهران گفت: معلوم نيست كه چه بر سر اجراي قانون نظام پرداخت هماهنگ آمد كه يكباره اجراي آن با مقاومتي مواجه شد. وي با بيان آن كه قرار است حقوق بازنشستگان تا پايان سال كاهش يابد گفت: به جاي آن كه از قشر بازنشسته حمايت بيش تري صورت گيرد، در برخي موارد اين قشر از مواردي رنج ميبرد كه در شان يك بازنشستهاي كه 30 سال يا بيشتر براي كشورش زحمت كشيده نيست.
از اينها كه بگذريم، موضوع كاهش حقوق بازنشستگان چندي پيش اعلام و موجي از نارضايتي را در ميان بازنشستگان به وجود آورد. اين موضوع كه در هفته هاي اخير به جنجالي رسانهاي نيز تبديل شده بود را ميتوان با سخنان امروز سخنگوي دولت پايان يافته تلقي كرد.
محمدباقر نوبخت در پايان جلسه هيات دولت در اين خصوص به خبرنگاران گفت: برخی سایت های خبری در روزهای اخیر اعلام کردند که قرار است حقوق بازنشستگان از این پس 20 تا30 درصد کاهش یابد که این سخن، اطلاع رسانی نادرست و غیرواقعی است و چنین اتفاقی هیچگاه نخواهد افتاد.
سخنگوی دولت ادامه داد: در مورد دغدغه و نگرانی که یکی دو رسانه با انتخاب تیتر برای بازنشستگان ایجاد کردند توضیح می دهم. به این صورت که این قانون باید به صراحت بیان می کرد که از این به بعد دیگر نباید کسر از حقوق انجام شود و شاید جملات باید شفاف تر بود که ما این قانون را اصلاح کرده ایم و به مجلس ارسال می کنیم.
وی با بیان اینکه ما به عنوان یک کار اساسی این قانون را به مجلس ارسال می کنیم و منتظر نظر نهایی مجلس هستیم، خاطرنشان کرد: مطلقا از هیچ فردی حقی ضایع نخواهد شد و اگر کسانی هم اکنون میخواهند بازنشسته شوند و در دو سال آخر کار آنها از آنها به درستی یا نادرستی کسری انجام شده حقشان محفوظ است.
البته تغيير ناگهاني مديرعامل صندوق بازنشستگي در آستانه روز تكريم از بازنشستگان، كمي بر تريدها ميافزايد كه چرا در اين مقطع حساس، اين تغيير در كنار شايعات مربوط به كاهش حقوق بازنشستگان بايد انجام شود.
طی هفته های اخیر نیز وزارتخانه با بررسی عملکرد یکسال اخیر سازمان بازنشستگی با انتقاد از عملکرد ضعیف مدیران فعلی سازمان، تغییر و تحولات اساسی در سطح سازمان را تنها راه نجات این سازمان اعلام كرده بود.
در دولت احمدي نژاد بعد از ابراهيم طوبايي و فريد اجلالي، خانم ايراندخت عطاريان در سال 1389 و در زمان وزارت صادق محصولی در وزارت تعاون، کار و رفاه به عنوان رئيس سازمان بازنشستگي كشوري انتخاب شد اما عملكرد وي در سال هاي اخير در موارد مختلفي باانتقاد مواجه شده و این انتقادها در ماه های اخیر و دولت یازدهم افزایش یافته است و برخی ناظران معتقدند که این اختلاف نظرها موجب تغيير رييس اين صندوق بوده است به طوري كه برخی منابع خبری و ناظران سیاسی معتقدند که دیدگاه های دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه فعلی با دیدگاه رئیس سازمان بازنشستگی تفاوت داشت و نسبت به عملکرد وي در سال های اخیر از سوی دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه انتقادها و گله مندی های مختلفی وجود داشته است.
گفتني است، امروز 16 مهرماه، علي ربيعي درحكمي ضمن بركناري ايراندخت عطاريان، دكتر محمود اسلاميان را به عنوان مديرعامل صندوق بازنشستگي كشوري منصوب كرد. وزير كار در مراسمي، وی را به عنوان مدیر عامل جدید صندوق بازنشستگی معرفی کرد و او را دارای سوابق انقلابی، اجرایی و علمی دانست و گفت: کارکردهای صندوق بازنشستگی اجتماعی است؛ چرا که صندوقها مسئول تامین آرامش کارمندان هستند و برای این کارکرد اجتماعی کارکردهای اقتصادی تعریف شده است و ما با توجه به شناختی که از مدیریت و تجربه دکتر اسلامیان دارم معتقدم با همکاری همه شاهد پویایی صندوق خواهیم بود.
گفتني است وي كه متولد 1335 است داراي لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه علم و صنعت، فوق لیسانس مدیریت صنعتی و دکترای مدیریت صنعتی از دانشگاه ویکتوریا کاناداست.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=12127
false
true