یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

پرداخت کامل غرامت تولیدکنندگان آبزیان در پوشش بیمه‌ای

۴ شهریور, ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۴

پرداخت کامل غرامت تولیدکنندگان آبزیان در پوشش بیمه‌ای

اقتصادتهران: قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی از ارتقای پوشش بیمه‌ای آبزیان خبر داد و گفت: پوشش بیمه‌ای، غرامت کامل خسارت تولیدکنندگان آبزیان از مبادی تولید، تکثیر تا عرضه را می‌پردازد.

به گزارش اقتصادتهران، ابراهیم حسن نژاد روز سه شنبه در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بیمه آبزیان از مبادی تولید با دو سازمان شیلات و دامپزشکی ایران افزود: با توجه به بیماری‌های موجود در بخش آبزیان تولیدکنندگان این بخش متضرر بودند زیرا هزینه‌های معدوم‌سازی نیز بالا بود اما اکنون با ارتقای پوششی حتی هزینه تجهیزات معدوم‌سازی به تولیدکنندکان پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از زیربخش‌های مهم بیمه کشاورزی بینه آبزیان است اظهارداشت: صندوق بیمه بیش‌از  ۱۵۰ محصول کشاورزی را در بخش‌های زراعت، باغبانی، منابع طبیعی، دام ، طیور و ابزیان،  موانع تولید و گلخانه‌ها تحت پوشش دارد.

حسن نژاد سابقه بیمه کشاورزی را بیش از ۲۰ سال دانست و تصریح کرد: بیش از ۱۰ مورد بیمه‌ای در بخش ابزیان برای ماهیان سردابی، گرمابی و میگو داشتیم و طی سال‌های اخیر  پرورش ماهی در قفس و ماهیان خاویاری را پوشش داده است.

پرداخت سه برابری غرامت طی پنج سال اخیر

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی اضافه کرد: در ۵ سال اخیر بیش از ۲۷ میلیون قطعه در متر مربع بیمه شده است که حدود ۱۳۲ میلیارد تومان سهم بیمه‌گذار بوده  اما ۳۷۰ میلیارد تومان غرامت حدود سه برابر پرداخت شده است.

وی گفت:  ۸۰ درصد غرامت‌ها مربوط به ماهیان سردابی (به دلیل بیماری و سل) ، ۸۶ درصد غرامت ماهیان گرمابی ( به دلیل بیماری ها و کمبود اکسیژن) و ۹۷ درصد میگو ( بیماری لکه سفید) بوده است.

حسن نژاد با بیان اینکه ضریب نفوذ آبزیان کمتر از ۱۰ درصد بود اظهارداشت: از زمان آغاز بیمه طی ۲۰ سال گذشته در بیمه اختیاری براساس شرایط موجود کمتر از ۱۰ درصد ظرفیت‌ها را پوشش می ‌داد اما  با تغییر قانون اجباری دام بند ۳ ماده ۳۳  بیمه فراگیر ابزیان کلید خورد که در زنجیره تولید ابزیان ایجاد می‌شود.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها