اقتصادتهران: رئیس بنیاد مستضعفان مهندس محمد سعیدی کیا روز یکشنبه ۲۵ فروردین به همراه رسول کشت پور شهردار منطقه ۲ با هدف همکاری در زمینه ساماندهی، توسعه و تجهیز رود دره اوین درکه از این محل بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، رسول کشت پور شهردار منطقه ۲ در این باره گفت: طرح ساماندهی پنج رود دره اصلی دارآباد، دربند، درکه، فرحزاد و کن به عنوان کانال های تنفسی و کوران شهر، در طرح جامع ۱۳۸۵ مورد تاکید قرار گرفته است و در این راستا ساماندهی رود دره اوین درکه نیز از سال ۱۳۸۸ تاکنون در دستور کار شهرداری منطقه ۲ بوده است.
وی افزود: طرح ساماندهی، توسعه و تجهیز رود دره اوین درکه در حد فاصل دو بزرگراه یادگار امام (ره) و شهید همت به طول تقریبی ۵ کیلومتر، در محدوده مداخله مستقیم با وسعت ۱۴۰ هکتار با رویکرد تملک کلیه اراضی و تخریب بافتهای فرسوده اسلام آبادهای شمالی و جنوبی (بر اساس مصوبه های شورای تامین استان و شورای اسلامی شهر تهران) تهیه و تدوین شد، لیکن به سبب پیچیدگیهای حقوقی، مالی و اجرایی حاکم بر بستر و محدوده آن تا کنون متوقف و بلاتکلیف مانده است.
شهردار منطقه ۲ در ادامه اظهار داشت: همکاری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در این طرح، به سبب دارا بودن توان مالی و اجرایی و با پشتوانه اجرای طرح هایی با این مقیاس و کاربرد، تحققپذیری این طرح را تضمین خواهد نمود.
گفتنی است در این بازدید مقرر گردید کارگروهی متشکل از نمایندگان و کارشناسان بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، شهرداری تهران و مشاورین شهرساز طرح تشکیل شود تا پس از بررسیهای همه جانبه فنی و اجرایی نحوه اجرای طرح تعیین گردد.
دیدگاه ها بسته هستند.