true
اقتصادتهران- مهرداد عسگری: استاندار هرمزگان از در اختیار قرار گرفتن ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزانقیمت برای مصرف در توسعه مشاغل خرد، خانگی و توسعه روستایی هرمزگان خبر داد.
گروهی از خبرنگاران رسانه های تهران در سفری به بندرعباس ضمن بازدید از بنادر شهید رجایی و حقانی این شهر از نزدیک با جاذبه های گردشگری هرمزگان به ویژه بندرعباس آشنا شده و با اقامت در هتل مجلل هرمز اوقات خوشی را سپری کردند. در این سفر، استاندار هرمزگان در بازدید از هتل هرمز در جمع خبرنگاران حاضر شد و ضمن برگزاری نشستی خبری به ظرفیت های این استان اشاره و به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.
به گزارش خبرنگار اعزامی اقتصادتهران به بندرعباس، فریدون همتی استاندار هرمزگان در این نشست گفت: این تسهیلات برای توسعه مشاغل خانگی و نیز توسعه روستایی در این استان در نظر گرفته شده و از آنجا که بخش شرقی هرمزگان جزو مناطق محروم است قرار است تا این تسهیلات در مناطق محروم صرف توسعه امور شود.
وی افزود: از این طریق همچنین رونق به بسیاری از تولیدات و محصولات استان هرمزگان باز خواهد گشت ضمن آن که بساط قاچاق کالا نیز تا حدود زیادی برچیده خواهد شد.
وی به راه اندازی مرکزی برای سرمایه گذاری در استان هرمزگان اشاره کرد و گفت: تمام درخواست های مراجعه کنندگان در این مرکز به منظور سرمایه گذاری ثبت و سرمایه گذران خواهند توانست نسبت به انجام سرمایه گذاری در این استان اقدام نمایند.
راه اندازی پایانه جدید حمل و نقل در بندرعباس
وی با بیان آن که روزانه به طور میانگین ۳ هزار کامیون در جاده های هرمزگان تردد می کنند گفت: این استانداری قصد دارد حمل و نقل وسائط سنگین در این استان را ساماندهی کند به طوری که تا پایان سال ۹۷ قرار است تا یک پایانه جدید در این استان راه اندازی شود تا مشکل حمل و نقل استان به طور کامل مرتفع شود.
استاندار هرمزگان به پتانسیل گردشگری استان اشاره کرد و ضمن تاکید بر توسعه صنعت گردشگری این استان یادآور شد: هرمزگان با ۲۴۰۰ کیلومتر ساحل و ۱۴ جزیره یک سرزمین کم نظیر از نظر گردشگری به شمار می رود و این در حالی است که مردم ایران سالیانه حدود ۱۰ میلیارد دلار از سرمایه خود را صرف گردشگری خارج از کشور می کنند در صورتی که زیبایی های بیشماری از نظر گردشگری و صنعت توریسم در این استان وجود دارد.
وی توسعه خطوط ریلی را یکی از اولویت های این استان برشمرد و گفت: قصد داریم تا در سه فاز کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت نسبت به انجام خط برقی قطار تهران بندرعباس اقدام کنیم به گونه ای که در صورت تحقق چنین امری فاصله زمانی سفر تهران به بندرعباس به ۵ ساعت کاهش می یابد.
وی به وجود گلخانه های بسیار زیاد در بندرعباس اشاره کرد و گفت: یکی از رویکردهای اصلی در استان هرمزگان توسعه گلخانه هاست به طوری که در حال حاضر یک شهرک ۵۰۰ هکتاری در حال طی مراحل پایانی بهره برداری است و در زمینه شیلات هم اقدامات خوبی در حال انجام است به طوری که ۵۰ هزار هکتار ظرفیت تولید میگو در استان وجود دارد که این میزان باید به ۱۲ هزار تن افزایش یابد.
همتی به تولید ۵۰ هزار تن گندم در سال گذشته در این استان اشاره کرد و گفت: هرمزگان در زمینه ظرفیت های معدنی یکی از استان کم نظیر در کشور به شمار می رود به گونه ای که تا کنون دو میلیون و ۹۰۰ هزار تن فولاد در این استان تولید شده که این رقم نیز باید به ۱۰ میلیون تن افزایش یابد.
تسهیل مراودات تجاری با ایجاد منطقه آزاد ویژه پارسیان
این عضو کابینه دولت با اشاره به منطقه ویژه اقتصادی پارسیان اشاره کرد و گفت: با طرح توسعه سواحل مکران اقدام های خوبی در زمینه تسهیل در مراودات تجاری این منطقه حاصل خواهد شد ضمن آن که منطقه ویژه پارسیان آمادگی ساخت و بهره برداری ده ها پالایشگاه انرژی را دارد.
وی همچنین از بندر شهید رجایی به عنوان یکی از بنادر مهم کشور یاد کرد و گفت: ۵۴ درصد واردات و صادرات کشور از طریق این بندر انجام می شود که نشان از اهمیت این بندر مهم در اقتصاد کشور دارد.
دولت باید بر روی منابع حاصل از رونق گردشگری حساب باز کند نه درآمدهای نفتی
بر پایه این گزارش، دکتر عبدالوهاب قاضی، فعال گردشگری و مالک هتل هرمز در سخنانی پیش از صحبت های استاندار هرمزگان بر ضرورت توسعه صنعت گردشگری در این استان تاکید کرد و با بیان آن که همکاری مدیران استان هرمزگان برای رونق گردشگری و توسعه صنعت هتلداری خوب بوده است گفت: مشارکت و همکاری تمام دستگاه ها برای رونق صنعت گردشگری و پیشبرد اهداف امری لازم و ضروری است.
وی با اشاره به برنامه ها و سیاست ها برای رونق گردشگری در ایام نوروز افزود: در گام اول با آژانس ها و سایت های اینترنتی قرارداد منعقد شده تا بسته های سفر با قیمت مناسب و تخفیف به گردشگران فروخته شود ضمن آن که غیر از این برنامه های نیز برای مشتریانی که بیشتر از هتل هرمز استفاده می کنند تخفیفاتی در نظر گرفته شده است که از طریق پیامک به آنان اطلاع داده می شود.
قاضی توسعه زیرساخت های گردشگری را از مهم ترین زمینه های توسعه این صنعت برشمرد و گفت: باید به روزی برسیم که صنعت گردشگری هزینه های دولت را تامین کند زیرا اگر در حال حاضر دولت از طریق فروش نفت، حقوق کارکنان خود را پرداخت کند و نفت از بین برود تنها راه درآمدزایی دولت از این صنعت است.
مدیر هتل های بین المللی هرمز با اشاره به آن که تنها بخش خصوصی نمی تواند پاسخگوی رونق گردشگری باشد یادآور شد: دولت هم باید در این راه همراه و همسو با بخش خصوصی باشد و از همه مهمتر دولت باید نگاهی که دنیا به ایران دارد را تغییر دهد.
وی بر ضرورت توجه به گردشگر داخلی تاکید کرد و گفت: نهادهای دولتی باید بدانند که رونق اقتصادی و اشتغال تنها منوط به افزایش واحدهای تولیدی نیست و اگر در حال حاضر نرخ اشغال هتل هرمز به ۵۰ درصد برسد تعداد افرادی که در همین هتل مشغول به کار خواهند شد از ۲۷۰ نفر به ۴۲۰ نفر افزایش خواهد یافت.
گفتنی است هتل بین المللی هرمز با چشم داشت به استانداردهای یک هتل پنج ستاره بین المللی در جوار ساحل زیبای خلیج فارس ساخته شده است. این هتل در مساحتی بالغ بر ۵۰۰۰۰ مترمربع، در ۷ طبقه به شکل F با امکاناتی خاص و برخوردار بودن از چشم اندازی زیبا و رستوران های مجلل در محیطی آرام و به یاد ماندنی واقع شده است. هتل پنج ستاره هرمز در مالکیت شرکت سرمایه گذاری گروه فیلی (سهامی خاص) است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=108295
false
true