اقتصادتهران: نگارگذر شمیران به مناسبت نکوداشت شمیران در هفته تهران در دو نقطه از شمال تهران اکران و به نمایش گذاشته شد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک؛ محمدرضا پارسیان مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه یک با بیان این مطلب اظهار داشت: همزمان با آیین نکوداشت شمیران در هفته تهران نگارگذر شمیران در بلوار رشیدالدین فضل ا… در میدان دانشجو و رفیوژ میانی خیابان شریعتی اکران و به نمایش گذاشته شد.
پارسیان گفت: نگارگذر شمیران با نصب 60 نقاشی و عکس از شمیران بر روی 30 پایه چراغ رفیوژ میانی خیابان شریعتی با تصاویری از استاد حسن نادرعلی یکی از پر سابقه ترین هنرمندان و نقاشان شمیران که آثار بسیاری با موضوع اماکن شمیران خلق و مقام هنرمند برتر تجسمی در حوزه تهران پژوهی را کسب کرده است و همچنین عکسهای کنونی از شمیران اثر حمید رضا صادقی هنرمند عکاس خوش ذوق شهرداری منطقه یک از جاذبههای تاریخی و گردشگری منطقه یک به نمایش درآمده است.
وی افزود: نگارگذر دیگر شمیران در بلوار رشیدالدین فضل ا… اکران شده است که بر اساس آن بیش از 20 قاب بنر از اماکن مذهبی، گردشگری، کاخ موزهها، بوستان ها و همچنین نماد منطقه یک “شمیران نگین تهران” و شعار مدیریت شهری تهران “تهران شهری برای همه” اجرا شده است.
پارسیان تصریح کرد: به مناسبت هفته تهران تعداد 10 بیلبورد پوستر هفته تهران تلفیق شده با اماکن گردشگری منطقه یک طراحی و به صورت نیمه برجسته در ابعاد 10 در 2 و نیم و 6 در 2 متر و 80 متری در معابر اصلی منطقه و شعار مدیریت شهری تهران در 50 نقطه از محلات منطقه یک طراحی و نصب شده است.
دیدگاه ها بسته هستند.