شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

نوسازی ۳۲ درصد از بافت فرسوده بخش مرکزی شهر تهران انجام شد

۲۲ تیر, ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۶

نوسازی ۳۲ درصد از بافت فرسوده بخش مرکزی شهر تهران انجام شد

اقتصادتهران: شهردار منطقه ۱۱ تهران گفت: تا پایان سال ۹۴ بیش از ۹۰هزار متر مربع از معابر بافت فرسوده در محدوده مرکزی شهر تهران آزاد سازی شده است که این میزان ۳۲درصد از بافت فرسوده کل منطقه را شامل می شود.

نصراله آبادیان شهردار منطقه ۱۱ با بیان این که بخش مرکزی شهرتهران بیش از ۱۰ درصد بافت فرسوده پایتخت را دارد ؛افزود: با تسهیلاتی که برای نوسازی بافت فرسوده و تجمیع ریز دانه ها ارائه شده است ؛ علی رغم کاهش ساخت و ساز طی سال های اخیر بیش از ۹۰ هزار متر مربع نوسازی بافت فرسوده تا پایان سال ۹۴ در سطح منطقه انجام شده است که این میزان ۳۲ درصد از بافت فرسوده منطقه را شامل می شود.

شهردار منطقه ۱۱با اشاره به این که ۳۱۴بلوک فرسوده در این منطقه شناسایی شده است؛ادامه داد: در این نوسازی ها کل معابر آزاد شده ۹۰۲۳۵ متر مربع بوده است که بیشترین نوسازی در محله امیریه با بیش از ۱۸هزار متر مربع انجام شده است.

به گفته آبادیان محله های فروزش – امیر بهادر و امیریه با توجه به قدمت شکل گیری بیشترین بافت فرسوده منطقه را دارند که در مجموع بیش از ۱۶هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۴۸هزار نفر در این دو محله زندگی می کنند.

او ضمن تأکید بر اهمیت نوسازی بافت فرسوده این محله ها برای ارائه خدمات مطلوب شهری و نیز ایمن سازی شهرخاطر نشان کرد بیش از ۸۳ درصد محله فروزش و بیش از ۶۳ درصد محله امیریه فرسوده بوده که پس از نوسازی های انجام شده ۴۴درصد از محله امیریه و ۳۹درصد از محله فروزش –امیربهادر نوسازی شده است.

شهردار منطقه ۱۱ ابراز امیدواری کرد با تسهیلاتی که مجددا در قالب بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده از سوی شهرداری تهران اعلام شده است ؛ روند نوسازی بخش مرکزی شهر تهران افزایش یابد .

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها