جمعه, ۲۴ بهمن , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» تجلی خودباوری در مسیر اقتصاد مقاومتی

۱ مرداد, ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۵

نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» تجلی خودباوری در مسیر اقتصاد مقاومتی

اقتصادتهران: عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در خصوص اهمیت برگزاری “نمایشگاه فرصت های ساخت داخل” گفت: اقتصاد مقاومتی تنها نسخه شفابخش اقتصاد و صنعت کشور است که به نظر می‌رسد با برگزاری نمایشگاه‌هایی از این قبیل، فرصتی برای رسیدن به هدف ایجاد می‌شود.

به گزارش شاتا، شهباز حسن‌پور افزود: کشور ایران استعدادهای بسیار درخشان، نیروهای توانمند، متعهد و متخصصی در خود می بیند که نیازمند توجه ویژه هستند؛ برخی به اشتباه فکر می‌کنند نفت و معدن سرمایه‌های بکر کشور هستند اما در دنیای امروز نیروی انسانی هر کشور سرمایه‌های آن محسوب می‌شوند.

نوآوران آنلاین-  وی در ادامه افزود: با توجه به شرایط پیش آمده بعد از تحریم‌ها همه مسئولان کشور به این جمع‌بندی رسیده‌اند که باید تلاش در جهت شناسایی و رشد استعدادها و اصلی‌ترین سرمایه‌ای که می‌تواند نوآوری و خلاقیت ایجاد کند، حرکت کرد.

حسن‌پور  ادامه داد: برگزاری نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» یک گام موثر در شناسایی این سرمایه‌های عظیم کشور است که علاوه بر ایجاد ظرفیت های جدید برای تولیدکنندگان، می‌تواند زمینه‌ای برای کشف استعدادهای جوان کشور در زمینه‌های مختلف باشد.

نماینده مردم سیرجان در مجلس دهم با یادآوری تاکیدات و فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، گفت: در سال جاری شاهد آن هستیم که مسئولان نسبت به سال های گذشته رویکردی بهتر به اقتصاد مقاومتی دارند و به سراغ آن رفتند؛ چراکه اقتصاد مقاومتی تنها نسخه شفابخش اقتصاد کشورمان است. از این‌روی برگزاری نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» کار اثربخشی در زمینه پیگیری اهداف اقتصاد مقاومتی است که در سال‌های گذشته می‌بایست به دنبالش می‌رفتیم.

وی در ادامه با تاکید بر ایجاد ارتباط سازنده‌تر میان دانشگاه و صنعت، گفت: در سال‌های گذشته چندان به بحث کاهش فاصله میان دانشگاه و صنعت رسیدگی نشده و در دانشگاه‌ها بحث مدرک‌گرایی رونق گرفته است. اما نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» فرصتی است که این فاصله از بین برود و زمینه‌های شغلی مناسبی به پژوهشگران جوان دانشگاهی معرفی شود که هم رونق تولید با پشتکار جوانان ایرانی میسر شود و هم چالش بیکاری به میزان قابل توجهی کاهش  می یابد. در نتیجه امیدوار هستم این نمایشگاه نقطه آغاز خوبی برای پیوند صنعت و دانشگاه باشد.

عضو کمیسیون برنامه بودجه ضمن تحسین اقدام پسندیده برگزاری نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» گفت: کاری که آغاز شده بسیار ضروری و برای درمان اقتصاد کشور حیاتی است اما باید توجه داشته باشیم که صرف برگزاری نمایشگاه نمی‌تواند انتظارات عموم جامعه از خودکفایی صنعتی و اقتصادی را برآورده کند.

 

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها