×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۳۰ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
نظارت ۳۶۰ کارشناس بهداشت محیط بر اماکن و مراکز توزیع غذا به زائرین اربعین

اقتصادتهران: مسئول برنامه بهداشت محیط اربعین حسینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در مجموع در کشور و در مسیرهای اصلی که به سمت مرز منتهی است، ۳۶۰ نفر از کارشناسان بهداشت محیط برای ارزیابی و نظارت از اماکن و رستوران های بین راهی آماده هستند.

به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سیدرضا غلامی افزود: ۱۴۰ کارشناس بهداشت محیط در چهار مرز خسروی، مهران، چزابه و شلمچه بر اماکن و مراکز توزیع غذا به زائرین نظارت دارند.

وی درباره تمهیدات بهداشتی و توصیه های لازم در راهپیمایی اربعین حسینی گفت: درمبحث بهداشت محیط در ایام راهپیمایی اربعین حسینی دو مقوله بهداشت آب آشامیدنی و سلامت مواد غذایی اهمیت زیادی دارد و لذا زائران و مدیران کاروان ها باید دقت کنند و براساس دستورالعملی که ستاد بهداشت و درمان اربعین ابلاغ کرده است، عمل کنند.

مسئول برنامه بهداشت محیط اربعین حسینی وزارت بهداشت ادامه داد: در خاک عراق نیز علاوه بر تیم پزشکی، ۲۸ نفر مامور بهداشت محیط نیز همراه آنها حضور دارند که در کربلا، نجف، سامرا و کاظمین مستقر هستند و علاوه بر آن کارشناسان بهداشتی تیم حج و زیارت نیز فعال هستند و نظارت دارند و به طورکلی در کشور و در مسیرهای اصلی که به سمت مرز منتهی است، ۳۶۰ نفر از کارشناسان بهداشت محیط آماده برای ارزیابی و نظارت از اماکن و رستوران های بین راهی برای خدمت رسانی به زائرین هستند.

 غلامی در باره اقدامات و توصیه های بهداشتی که رعایت کردن آنها توسط زائرین الزامی است، افزود: زائرین باید توجه داشته باشند که آب آشامیدنی را حتما به صورت بسته بندی تهیه و مصرف کنند و از مصرف آب جاری و غیربهداشتی خودداری کنند.

وی درخصوص بهداشت موادغذایی نیزتصریح کرد: اولین توصیه درخصوص بهداشت موادغذایی این است که زائرین تحت هیچ شرایطی از دستفروشان خرید نکنند، حتی این توصیه برای خرید موادغذایی خشک هم رعایت شود.

غلامی تاکید کرد: چنانچه موکب ها برای زائرین غذای گرم گرفتند، غذا همانطور گرم مصرف شود، چرا که در آن محل شرایط گرم کردن غذا وجود ندارد و مصرف غذای سرد شده می تواند، سلامت فرد را به خطر بیندازد.

این مقام وزارت بهداشت گفت: نکته ای که حائز اهمیت است، اینکه زائرین باید قبل از دست زدن به هرگونه ماده غذایی، دست های خود را با آب و مایع دستشویی شست و شو دهند و مصرف میوه نیز به شرط شست و شوی کامل اشکالی ندارد.

غلامی با بیان اینکه همراه داشتن ملحفه شخصی بربهداشت فردی تاثیر زیادی دارد، بیان داشت: برای جلوگیری از ورود حشرات یا حیوانات لابه لای رخت خواب ها، بهتر است، پتوها را بیرون از چادر بتکانند و در روشنایی روز هم پتوها را جلوی نورخورشید قرار دهند.

وی با بیان اینکه زائرین باید بهداشت فردی را رعایت کنند، گفت: شستن جوراب ها و استفاده از لباس تمیز در سلامت فرد و رعایت حال دیگران تاثیر زیادی دارد، ضمن اینکه استعمال دخانیات در محل اسکان و چادرها ممنوع است و این امر باید رعایت شود.

غلامی تاکید کرد: زباله ها باید در محل هایی که مخصوص دپوی زباله تعیین شده است، جمع آوری شود و از پراکندن زباله در هر خیابان ها و جوی ها خودداری شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches