true
افزایش سرمایه شرکت به ایستگاه آخر رسیده و از این پس، سرمایه اسمی این غول معدنی برابر با 37,1 هزار میلیارد تومان خواهد بود که این امر بیانگر افزایش بیش از 3 برابری سرمایه ثبتی شرکت از سال 1401 تاکنون بوده است.
به گزارش اقتصادتهران، با احتساب دلار 63,000 تومانی و ارزش بازار 112 هزار میلیاردی، مارکت کپ دلاری این شرکت در سطح 1,77 میلیارد دلار محاسبه شده است!
نیروگاه خود تامین برق «کچاد» مزیت رقابتی بسیار ویژهای به این شرکت بخشیده و وابستگی این شرکت به شبکه برق کشور را بسیار کاهش داده است! بدین صورت که در شرایطی که به دلیل قطع برق واحدهای صنعتی، عملیات تولید و فروش این شرکتها ضربه سنگینی متحمل می شد، در «کچاد» خبری از قطعی برق نبود! و فعالیت های عملیاتی در روال عادی انجام شد.
آنالیز عملکرد 6 ماهه شرکت گویای آن است که:
شمش فولادی در سبد درآمدی بیزینس حرف اول را میزند. در این مدت 6 ماهه، تقریبا 50% از درآمد کل بیزینس از محل فروش این محصول حاصل شده و این امر با توجه به تکمیل زنجیره ارزش فولاد و نهایتا حاشیه سود بالاتر به عنوان یک مزیت محسوب میگردد.
-درنیمه نخست 1403 شاهد ثبت یک رکورد جدید در تولید شمش فولادی هستیم! بدین صورت که تقریبا 561 هزار تن شمش فولادی در این مدت تولید شده است! این عدد در دوره مشابه برابر با 557 هزار تن بوده است!
– البته تناژ تولید این محصول در شهریور ماه در سطح تقریبا97 هزار تن گزارش شده است! بالاترین میزان تولید در تابستان 1403!
– بنابراین دیتای مندرج در صورت های مالی بیزینس، حاشیه سود ناخالص این محصول در سطح 41% محاسبه شده است! یعنی به ازای هر 100 میلیارد فروش شمش،41 میلیارد تومان سود ناخالص مجموعه است!
-بررسی موجودی انبار،تناژ تولید و فروش این محصول بیانگر وجود تقریبا 80 هزار تن شمش فولادی در انبارهای شرکت است.
-در شهریور ماه هر تن شمش فولادی در سطح 22,8 میلیون تومان معامله شده! بنابراین در انتهای شهریور، بیش از 1,81 هزار میلیارد تومان درآمد شمش فولادی در انبارهای شرکت نهفته است!
دیگر محصول استراتژیک شرکت، گندله است. در شهریور 1403 هر تن گندله به نرخ 5,11 میلیون تومان معامله شده است! این عدد در شهریور 1402 برابر با 4,7 میلیون تومان بوده!
بنابراین در یک سال اخیر، نرخ فروش این محصول تقریبا 400 هزار تومان در هر تن بیشتر شده است. در اسکیل 6 ماهه، مجموعا 1,56 میلیون تن گندله تولید کرده ! این عدد در دوره مشابه برابر با1,95 میلیون تن بوده است و دلیل اصلی این کاهش تولید، انجام تعمیرات اساسی به مدت 45 روز بوده است و پیش بینی می گردد همانند سنوات قبل اهداف تولید برنامه ریزی شده طی 6 ماهه دوم سال محقق گردد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=291055
false
true