شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

نرخ خرید هر دلار در آبادان و خرمشهر تا ۶۰ هزار ریال کاهش یافت

۱۱ مهر, ۱۳۹۷ - ۰۲:۰۵

نرخ خرید هر دلار در آبادان و خرمشهر تا ۶۰ هزار ریال کاهش یافت

اقتصادتهران: سقوط قیمت دلار در بازار کشور و در پی آن عرضه دلار از سوی اتباع عراقی در بازار آبادان و خرمشهر، نرخ هر دلار را در روز سه شنبه تا ۶۰ هزار ریال در بازار منطقه آزاد اروند کاهش داد.

به گزارش ایرنا کاهش نرخ دلار در کشور بر بازار شهرهای آبادان و خرمشهر نیز اثر گذاشته و اتباع عراقی را که به امید خرید کالای ارزان از طریق مرز شلمچه به بازار منطقه آزاد اروند سفر کرده اند را با مشکل روبه‌رو کرده است.

کاهش نرخ ارز در بازار آبادان در روز سه شنبه در حالی است که در معاملات صبح روز دوشنبه هر دلار در بازار غیر رسمی آبادان در خیابان های امیرکبیر و لین یک احمد آباد ۱۷۰ هزار ریال خرید و فروش می‌شد.

افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش ریال موجب شده بود بسیاری از شهروندان استان بصره عراق حتی برای خرید ارزاق روزانه خود، بدون پرداخت روادید به بازارهای آبادان و خرمشهر هجوم آورند که این روند افزایش قیمت کالاها را در بازار منطقه آزاد اروند به دنبال داشت.

یک شهروند عراقی که برای خرید به بازار لین یک احمد آباد آبادان سفر کرده روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: کاهش شدید قیمت دلار در بازار آبادان و خرمشهر برای اتباع عراقی غیر قابل پیش بینی است و با این کاهش توانایی خرید از بازارهای این ۲ شهر را نداریم.

راعد حسین افزود: افزایش قیمت دلار در ایران، حضور عراقی ها را در بازار آبادان و خرمشهر برای خرید کالا و حتی مواد غذایی در پی داشت ولی با ارزان شدن دلار دیگر خرید از بازار این ۲ شهر برای عراقی ها صرفه چندانی ندارد.

یکی دیگر از اتباع عراقی نیز گفت: با توجه به افزایش ارزش دینار عراق در بازارهای آبادان و خرمشهر در چند ماه گذشته شهروندان عراقی به دلیل اختلاف قیمت نسبت به بازار داخل عراق برای خرید کالا و گوشت، ماهی و تره بار راهی بازار آبادان و خرمشهر می شدند.

هشام احمد افزود: از دوشنبه شب که قیمت دلار با کاهش چشمگیری در بازارهای آبادان و خرمشهر روبه رو شده شهروندان عراقی بابت افت قیمت دلار سرگردان شده و تمایل به خرید ندارند.

وی بیان کرد: اتباع عراقی در حالی روز سه شنبه راهی بازار آبادان و خرمشهر شدند که برای هر دلار قیمت ۶۰ و ۵۵ هزار ریال پیشنهاد شد و این امر باعث کاهش میزان خرید عراقی ها در منطقه آزاد اروند شد.

یکی دیگر از اتباع عراقی که برای خرید به خرمشهر سفر کرده نیز به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به اختلاف قیمت دلار در بازار عراق و ایران، منطقه آزاد اروند به مقصد دائمی عراقی ها و بیشتر از بصره برای خرید و گردشگری تبدیل شده و رونق بازار آبادان و خرمشهر را به ارمغان آورد.

صالح ریاض افزود: با توجه به نوسانات ارزی و کاهش ارزش پول ملی ایران، اتباع عراقی حضور خود در بازار خرمشهر و آبادان را بیش از گذشته کردند اما اینک با کاهش قیمت دلار اتباع عراقی تمایل کمتری به خرید کالا در منطقه آزاد اروند خواهند داشت.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها