true
اقتصادتهران: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد: منطقه آسیا و اقیانوسیه، از ایران و افغانستان در غرب، تا مناطق پر جمعیت جنوب و جنوب شرق آسیا و جزایر پاسیفیک نیازمند یافتن راهکارها و رویکردهای جدید برای مقابله با بیماری ویروس کرونا، رشد سوءتغذیه و تأثیرات تغییرات اقلیمی است.
به گزارش اقتصاد تهران به نقل از سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، بیماری ویروس کرونا همچنان تهدیدی برای زندگی و معیشتهاست و به تلاشها برای به صفر رساندن گرسنگی و سوءتغذیه در منطقه آسیب رسانده است.
علاوه بر آن تغییرات اقلیمی تهدیدی برای تلاشهای جاری در راستای افزایش تابآوری نظامهای تولید و تأمین غذا محسوب میشود.
دفتر منطقهای فائو در آسیا و اقیانوسیه، به همراه ۴۶ کشور عضو خود، یک کنفرانس چهار روزه مجازی را برای بررسی دقیق وضعیت کنونی امنیت غذایی در منطقه برگزار کرده است.
در این کنفرانس بهطور خاص بر دلالتهای شیوع ویروس کرونا و تأثیرات آن بر نظامهای غذایی منطقه آسیا و اقیانوسیه تمرکز شده است..
به گفته « جونگجین کیم» دستیار مدیر کل و نماینده فائو در منطقه آسیا و اقیانوسیه، ما باید شرایط پیشروی خود و اینکه جهان و منطقه ما تغییر کرده است را بپذیریم و در مواجه با این چالشها، باید راههای جدیدی را برای حرکت روبهجلو و تضمین امنیت غذایی پایدار بیابیم؛ همچنین برای مقابله با تهدیدهایی که ممکن است در آینده شکل بگیرند آماده شویم.
به گفته وی، این کنفرانس مجازی فرصتی برای گردهمآوردن افراد و ایدهها برای طراحی مسیر و اقدامات مناسب پیشرویی است که به نفع همگان است.
این کنفرانس همچنین بر برنامه پاسخ و احیای فائو در مواجه با بیماری ویروس کرونا که اجرای آن بهتازگی آغاز شده، تمرکز دارد.
این برنامه با هدف ارائه پاسخی جهانشمول، منعطف و هماهنگ بهمنظور تضمین دسترسی به مواد غذایی مغذی برای آحاد بشر طراحی شده و شامل بسیج تمامی انواع منابع و مشارکتها در سطوح کشوری، منطقهای و جهانی است.
هدف اصلی این برنامه کاهش تأثیرات اولیه همهگیری بیماری ویروس کرونا و تقویت تابآوری بلندمدت نظامهای تولید و تأمین غذا و معیشتهای وابسته به آن است.
این کنفرانس همچنین راههای جدید بازاریابی (همچون تجارت الکترونیک) و فناوریهای نوین (شامل تأسیسات و امکانات بهینهتر ذخیرهسازی) را که به کاهش اتلاف مواد غذایی کمک کرده و برای تضمین جریان مواد غذایی مغذی و کسب درآمد برای افراد شاغل در تمامی بخشهای غذا و کشاورزی حیاتی هستند، مورد بررسی و سنجش قرار میدهد.
توانمندسازی کشاورزان خردهمالک و خانوادههای زارع که بیشترین مواد غذایی مصرفی ما را تأمین میکنند با هدف پویاتر کردن، کارآفرینی بیشتر و رقابتیکردن آنها بهواسطه نوآوری مداوم، از دیگر مسائل مهم مورد بررسی در این کنفرانس است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=195173
false
true